help me!!!

Kodla Büyü

fixmoney

Üye
Mesajlar
7
Merhabalar.okulumuzun meb.k12tr uzantılı web sitesi var.fakat 3 sene önce tanımadığım biri hazırlamış.o günden beri güncellenecek.bu işi ! sağolsun müdür bey bana yıktı.İngilizce öğretmeniyim.daha önce de site falan hazırlamadım.bu konuda bana yardımcı olacak arkadaşlar varsa benimle iletişime geçerse sevinirim. emeğinin karşılığı verilecektir.
saygılarımla.
 
öm gönderdim ama bence kendiniz de halledersiniz o işi, hem en başından uğraşır sonra zorluk çekmezsiniz, adım adım yazarız ne yapacağınızı
 
Hocam şimdilik beklemede kalın. Mademki bu zamana kadar güncellenmemiş, İl Sayfaları gibi okullarınki de değişecek. Aynı format olacak. Şu an MEB okullar için olan şablonu hazırlamakta. Müdürünüze sayfa tümden ilerde değişecekmiş, bu yüzden bekleyelim dersiniz.

Herhangi bir deneyiminiz yoksa uğraşmayın. Bu arada sayfanız HTML mi joomlamı bir onu öğrenmeniz gerekiyor.
 
deneyiminiz yoksa hiç üzerinize böyle bir sorumluluk almayın hocam. Hem yeni bir içerik hazırlıyormuş meb. Tüm okullar tek şablon olacak.
 
biltek2007' Alıntı:
http://www.bilgisayarbilisim.net/web-sunucu-yonetim-gelistirme-f38/mebweb-icerik-yonetim-sistemi-t89109.html
bu başlıkta arkadaşlar konuşuyorlar yeni sistemi. Burayı takip ediniz. Yeni sistem sizler için daha kolay olacaktır.
Bencede beklemede kalın hocam. bizde okul olarak ayrı bir domain ve host alarak yönetim panelli bir siteye geçmeyi düşünüyorduk fakat şu an beklemedeyiz okullar açılana kadar
 
Geri
Üst