P poşet çay Üye Mesajlar 10 27 Aralık 2012 #1 arkadaşlar sorunum bu bi türlü çözemedim rarlıyıp atıyım dedim olmadı başka oyunlarda denedim almıyor disk ne yapmam gerek ??
arkadaşlar sorunum bu bi türlü çözemedim rarlıyıp atıyım dedim olmadı başka oyunlarda denedim almıyor disk ne yapmam gerek ??
Z ziizuu Üye Mesajlar 11 27 Aralık 2012 #2 dosya sistemin fat32 ntfs ye çevirmen lazım o zamanda bilgilerin gider yedekle sonra ntfs ye çevir sorun kalmaz :
dosya sistemin fat32 ntfs ye çevirmen lazım o zamanda bilgilerin gider yedekle sonra ntfs ye çevir sorun kalmaz :
tayinci42 Hiperaktif Üye Hiperaktif Süper Üye Seçkin Üye Mesajlar 2,721 27 Aralık 2012 #3 diskin içindekileri harddiskine at sonra diskini ntfs dosya sisteminde formatla. sonra dosyaları tekrar diskine at.
diskin içindekileri harddiskine at sonra diskini ntfs dosya sisteminde formatla. sonra dosyaları tekrar diskine at.
B bayram47 Site Gezgini Mesajlar 62 27 Aralık 2012 #4 ben de aynı problemi yaşadım. hard disk 1 tb 600-700 gb dolu.. formatlamak için geç kaldım.. iso dosyalarını winrar la sıkıştırıp atıyorum. biraz uzun sürüyor...
ben de aynı problemi yaşadım. hard disk 1 tb 600-700 gb dolu.. formatlamak için geç kaldım.. iso dosyalarını winrar la sıkıştırıp atıyorum. biraz uzun sürüyor...
boteakif Süper Üye Süper Üye Mesajlar 2,089 28 Aralık 2012 #5 ziizuu' Alıntı: dosya sistemin fat32 ntfs ye çevirmen lazım o zamanda bilgilerin gider yedekle sonra ntfs ye çevir sorun kalmaz : Genişletmek için tıkla ... Ben de bunu geçen gün öğrendim. 8 gblık blueray filmi flash diske atayım dedim. Uyarı verdi. Sonra flashı FAT32'den NTFS'ye çevirip öyle denedim attı.
ziizuu' Alıntı: dosya sistemin fat32 ntfs ye çevirmen lazım o zamanda bilgilerin gider yedekle sonra ntfs ye çevir sorun kalmaz : Genişletmek için tıkla ... Ben de bunu geçen gün öğrendim. 8 gblık blueray filmi flash diske atayım dedim. Uyarı verdi. Sonra flashı FAT32'den NTFS'ye çevirip öyle denedim attı.
DotCom Hiperaktif Üye Hiperaktif Mesajlar 2,930 28 Aralık 2012 #6 formatlamaya gerek kalmadan Kod: convert g: /FS:NTFS