Hdmı to vga ya vga çoklayıcı takıp iki ekranı da kullanmak

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan cupcake
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Etiketler Etiketler
    vga
Kodla Büyü

cupcake

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar kasanın çıkışı hdmı bunu dönüştürücüyle vga çoklayıcıya taktığımda ve çoklayıcıdan hem ekrandan hem akıllı tahtadan görüntü almaya çalıştığımda sanırım zayıf sinyal sebebiyle ekrana hiç görüntü gelmiyor ama bu yöntem dışında başka şekilde de kullanamam , kasa çıkışı hdmı olan bilgisayar için vga bağlantılı iki ekrana ekran çoklamayı nasıl yapabilirim

Kasada sadece hdmi çıkışı mı var? Eğer öyle ise 2 seçenek sunabilir hocam.

Birincisi kasa çıkışına hdmi splitter bağlayıp 2 hdmi çıkışına hdmi vga dönüştürücü takabilirsiniz.

İkinci çözüm elinizde hdmi dan vga dönüştücü varmış madem buna vga splitter bağlar iki vga kablo ile görüntü aktarabilirsiniz. Burada vga çoklayıcınızın harici beslemesi olmalı ki sinyal güçlendirilmiş halde bölünsün.

Ama bu senaryolarda iki ayrı ekrana aynı anda farklı görüntü verir mi bilemiyorum.

Ama kasada hem hdmi hem de vga yada dvi çıkışı varsa ikisine da farklı kablolar bağlayıp iki ekrana da aynı anda görüntü aktarabilirsiniz.

Son düzenleme:
Birde şöyle birşey buldum. Tek cihazla çözülür diye düşünüyorum

Ekran genişletmeye destek veriyor diye görünüyor. Yani tahtaya ayrı monitöre ayrı görüntü aktarılabilir.

ilksms
Geri