R rommy6719 Site Gezgini Mesajlar 58 28 Şubat 2008 #1 arkadaşlar hdd c sürücüsü görünüyor ancak tıkladığımda "dosya dizin bozuk yada kullanılmaz durumda" diye mesaj çıkıyor.içindeki verileri kurtarmam lazım.bununbiryolu varmı arkadaşlar.Yardımlarınız için şimdiden teşekürler.
arkadaşlar hdd c sürücüsü görünüyor ancak tıkladığımda "dosya dizin bozuk yada kullanılmaz durumda" diye mesaj çıkıyor.içindeki verileri kurtarmam lazım.bununbiryolu varmı arkadaşlar.Yardımlarınız için şimdiden teşekürler.
cogullu Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 735 28 Şubat 2008 #2 başlat/çalıştır/c: yapın belki girebilirsiniz içine virüsten kaynaklanıyor zannedersem bir de scandisk yapın
başlat/çalıştır/c: yapın belki girebilirsiniz içine virüsten kaynaklanıyor zannedersem bir de scandisk yapın
G gcapan Site Gezgini Mesajlar 88 28 Şubat 2008 #3 büyük ihtimalle şu flash diskle bulaşan virüslerden bulaşmıştır hocam antivir temizliyor o virüsleri ( diğerleri de temizliyodur belki ama ben antivir kullanıyorum genelde yakalıyor ) iyi çalışmalarrr..
büyük ihtimalle şu flash diskle bulaşan virüslerden bulaşmıştır hocam antivir temizliyor o virüsleri ( diğerleri de temizliyodur belki ama ben antivir kullanıyorum genelde yakalıyor ) iyi çalışmalarrr..