penewitz Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 534 13 Mart 2016 #1 Arkadaşlar bildiğiniz üzere haziranda 2 haftalık seminer çalışmamız var, geçen sene gibi istediğimiz ilde alabilecekmiyiz busene bilgisi olan var mı?
Arkadaşlar bildiğiniz üzere haziranda 2 haftalık seminer çalışmamız var, geçen sene gibi istediğimiz ilde alabilecekmiyiz busene bilgisi olan var mı?
habibocak Üye Mesajlar 0 13 Mart 2016 #2 Hocam, Onun için biraz erken. Haziran başında nasıl olacağına dair mutlaka resmi yazı yayınlanır.
Buzkırıcı Hiperaktif Üye Hiperaktif Mesajlar 4,995 13 Mart 2016 #3 Ramazan ayına girmiş oluyoruz muhtemel olur bence.
H hanibal07 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 514 13 Mart 2016 #4 Bence de olur. Ama son hafta belli olur. Meb plan yapmamızı pek istemiyor
g.cetin.66 Süper Üye Süper Üye Mesajlar 2,419 13 Mart 2016 #5 Benim bildigim ki yanlis olabilir bir hafta kendi okulunda bir hafta istedigin il ilcede diye muhabbet duymustum sanirim son haftasinda baska yerde almaya izin verilecek Tabi yanlista olabilir ben oyle duymustum
Benim bildigim ki yanlis olabilir bir hafta kendi okulunda bir hafta istedigin il ilcede diye muhabbet duymustum sanirim son haftasinda baska yerde almaya izin verilecek Tabi yanlista olabilir ben oyle duymustum