Haziran Maaşı...

Kodla Büyü
compteach06' Alıntı:
btnotlari' Alıntı:
katamaran' Alıntı:
1693 TL - 9/3 Bekar - Sendikasız

En düşük memur maaşı dedikleri var ya işte ondan...

1686 9 /1 Bekar - Sendikasız bence en dusugu bnmkı :puhaha: :puhaha:
Bnmde 9/1 sendikasız 1701 lira yatmış..
bnm de 9/3 sendika 1678.neden bu kadar farklı... hem de derece arttıkça maaş artması gerekirken niye düşüyor...acaba vergi dilimine mi girdim ki...9735 lira almışım toplamda kaç lira olunca vergiye giriyorduk ki....

EynelMefer' Alıntı:
cyln hocam, en az 325 tl henüz ödenmedi, o miktar ödenmeyenin faiziyle birlikte ödenecek tutarı ;(5,5 aylık fark yani)
şuan sizin maaşınızdaki artış ise sadece yeni zamlarla, yüzde 4 lük zamla aldığınız yeni maaşınız...

yani bundan sonra vergiye takılmadıgım muddetce haziran maaşı olan 1916 TL (+95TL lojman kesintisi) yi mi alacam?

cyln' Alıntı:
EynelMefer' Alıntı:
cyln hocam, en az 325 tl henüz ödenmedi, o miktar ödenmeyenin faiziyle birlikte ödenecek tutarı ;(5,5 aylık fark yani)
şuan sizin maaşınızdaki artış ise sadece yeni zamlarla, yüzde 4 lük zamla aldığınız yeni maaşınız...

yani bundan sonra vergiye takılmadıgım muddetce haziran maaşı olan 1916 TL (+95TL lojman kesintisi) yi mi alacam?

hayır, gelecek ay haziran maaşına bi yüzde 4 artış daha olacak onu alacaksınız, fakat 10bin lirayı gececeği için vergiye gireceksiniz...

4-3 kesintili 1896tl....temmuzda %4ile 1970 olur galiba...2bini göremedik yine :puhaha: :puhaha:

9/2 eş yardımı yok, sendikasız 1689 yatmış..
askerden yeni geldim vergi dilimine de girmem mümkün değil ama bu kadar yatmış sizce normal mi?

Benim MAyıs 1967.12 miş. Haziran 1835.16 TL yatmış. 4/2 dereceden. Sendikalı.

Şimdi buna da şükür dicem. Döveceksiniz diye demiyorum. İçindeki kinayeyi görmeden dayak yemek de var :D

ilknurboteci' Alıntı:
compteach06' Alıntı:
btnotlari' Alıntı:
katamaran' Alıntı:
1693 TL - 9/3 Bekar - Sendikasız

En düşük memur maaşı dedikleri var ya işte ondan...

1686 9 /1 Bekar - Sendikasız bence en dusugu bnmkı :puhaha: :puhaha:
Bnmde 9/1 sendikasız 1701 lira yatmış..
bnm de 9/3 sendika 1678.neden bu kadar farklı... hem de derece arttıkça maaş artması gerekirken niye düşüyor...acaba vergi dilimine mi girdim ki...9735 lira almışım toplamda kaç lira olunca vergiye giriyorduk ki....
bnm de 9/3 sendika yok 1688 Bekar aradaki farklar neye dayanarak oluyor ki???

9/3
1688,2
evli eş çalışıyor
sendika yok.
askerden yeni geldim vergi dilimi falan hiçbişey yok.nasıl oluyor bu anlamadım işin doğrusu

1945 Eş çalışıyor 1 çocuk 6 yaş üstü sendikasız teknik öğretmen %20 vergi diliminde..

böyl maaşmı hesaplanır. askari ücretin 3 katı dersin olur biter vergi dilimi denen şeyide ıvır zıvırıda kaldır bitti gitti.. 50 türlü saçma ücret var saçma sapan çarpanlar katsayılar var. maaş hesaplama yöntemi saçmalığın daniskası.

BBNET
Geri