Haziran Ek Ders (BTR)

Kodla Büyü

yilmazselcuk55

Aktif Üye
Hocalarım BTR Görevlendirmemiz 30 Haziranda Bitiyor. Ancak Seminer Döneminde Kendi Okulumda Kaldım.Diğer görevlendirildiğim Okula gitmedim Okul Yönetiminden Dolayı. Şimdi Ek ders Hesaplanırken Diğer Öğretmenler gibi hesaplanıyor.(18 saat yerine 15 saat). Ancak Herkes 18 Saat Ek ders ücreti aldığını söylüyor. Müdür Yardımcıma Bugün Bunu ilettim ancak 30 haziran yazıyor ama sen diğer okula gitmedin onun için 18 değil 15 saat ek ders alırsın diyor ve inat ediyor. Bunu ile ilgili bir yönetmelik var mı ? Yardımcı olur musnunuz ?

Bu idarecilere laf anlatmak kadar zor bir şey yok. Görev hayatım boyunca hep anlatmaya çalıştım. Okuma yazması mı yok nedir, aç bak 28 Haziran(ilden ile değişiyor sanırım) son gün. Diğer okula gitmenize engel olmuşlar ve ek dersi eksik hesaplıyorlar. Görevlendirmenizin devam ettiğini anlatmaya çalışın da kalın kafalılarla uğraşmak zor, bilirim.

Bunun ile ilgili bir yönetmelik filan var mı Hocam ?

Görev bitimini 13 Haziran diye biliyordu. Bugün Görevlendirme Kağıdını filan koydum önüne tmm 30 Haziran ama diğer okula gitmedin Seminer yaptık burada diyor :verymad: :verymad:

hocam idare nasıl olurda valilik olurunu hiçe sayarak sizi diğer okula göndermez. mantıken görevlendirme süresince diğer okulda olmanız gerektiği için o okul ekders vermezse hiç ekders almamanız gerekir. çünkü keyfiliğin sonu gelmez.

Eeee diğer okula gitmemişsin pekii ne yapmışsın. Yan gelip yatmışmısın sanki. Kendi okuluna gitmişsin. Böyle adamları idareci yaparsak buna katlamak gerekir. Ben olsam ek dersim 15 saat üzerinden öderse okula dilekçe yazarım 18 saatten ödensin diye. Ya ödeyecek yada ödemediğine dair cevap yazacak. o yazıyı da alır ile yazar. O da olumsuz verir ise bakanlığa. Bu kadar basit. Bırakma işin peşini. Amaç ek dersi almak değil birilerine bir şeyler öğretmek...

Bizim de 28 haziran yazıyor görevlendirmeler. 18 saat alıyoruz di mi arkadaşlar, aynı sorunu biz de yaşıyoruz çünkü?

hocam kendi okuluna neden gitmedinki görevlendirme tarihinie kadar gitseydin puantajını alırdın kafan rahat olurdu

delphe01' Alıntı:
hocam kendi okuluna neden gitmedinki görevlendirme tarihinie kadar gitseydin puantajını alırdın kafan rahat olurdu

Kendi okulum seminerde burada olucaksın dediği için gitmedim hocam.Şimdide sen buradaydın oraya gitmedin burada ki ek dersi alırsın diyor.

Sen görevli olduğun okula git sayın hocam. Hiç kimse bir şey diyemez, ama kendi okulunda tadın kalmayabilir. Ben de kendi okuluma gidiyorum. Ekders puantajı lise yapıp yolluyor.

BBNET
Geri