Hazırlık Okuyanlara bir kademe verilmesi

Kodla Büyü

gsultra

Aktif Üye
Hocalarım meslek lisesinde hazırlık sınıfında okuyanlar için bir kademe veriliyor peki anadolu liselerinde yani hazırlık +3 yıl süper lise okuyanlar da buna dahil mi acaba teşekkür ederim.

Anadolu lisesi hazırlık sınıfı için de kademe veriliyor; süper lise hazırlık sınıfı için kademe verilmiyor diye biliyorum, Hocam.

süper lisede okumuştum aldım 1 kademe.
Mebbisteki terfi veriliş nedeni: 657 SK 36/A-6-b md.(ortaöğrenim süresi fazla) yazıyor.
kararname sayısı: 903

Lisenin türü önemli değil.

657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 36. maddesinin "Ortak Hükümler" başlıklı bölümünün (A) fıkrasının 6. bendinin (b) alt bendinde; "Ortaokul ve dengi, lise ve dengi okulların, normal öğrenim süresinden fazla olması halinde, başarılı her öğrenim yılı için bir kademe ilerlemesi uygulanır.”

Ben anadolu teknik mezunuyum hocam. 2003 mezunuyum, o zamanlar zorunlu lise 3 yıl, anadolu meslek 4 yıl(3+1), anadolu teknik 5(4+1) yıldı.
Bu durumumdan dolayı 2 kademe aldım.İlk atandığım Tatvan Milli eğitimde çok zorluk çıkardılar. Aylarca vermediler ama sonunda haklı olduğumu anlatabildiğim birileri ile karşılaştım ve aldım.

BBNET
Geri