Hava temizleme cihazı

Kodla Büyü

yasef0606

Site Gezgini
Hocalarım merhaba evimize hava temizleyici cihaz almak istiyoruz alan kullanan marka ve modelden memnun olan varsa cevap verirse sevinirim.Dyson Xiaomi philips gibi markaları önerir misiniz.

Xiaomi kullanıuoruz. Modeli aklımda değil. Çok bir işe yaradığını düşünmüyorum. Ya da bizim evde hava kirli değil. Hep yeşil de duruyo sadece evde kızartma felan yapınca turuncu ya dönüyo

Hava Temizleme Cihazı Daikin MC55W kullanıyorum çok memnunum keşke daha önce alsaydım. sanırım filtre değişimi gerekmeyen modeller daikın da. sensörleri çok hassas ve modları da çok iyi ayarlanmış.

Bizim evde ilki, babalarda da ikincisi var. Memnunuz.

Xiaomi Smart Air Purifier 4 Lite

Xiaomi Smart Air Purifier 4 Compact

Bizim evde ilki, babalarda da ikincisi var. Memnunuz.

Xiaomi Smart Air Purifier 4 Lite

Xiaomi Smart Air Purifier 4 Compact
filtre ömrü ne kadar xiamoi de birde nemlendirme özelliği mevcutmuydu göremedim. eşimde astım atakları oluyordu hava temizleyici daikından sonra neredeyse hiç olmadı. daikın da tek sevmediğim biraz büyükçe (59 x 33x 33 cm). bi yerden bi yere götürmek istediğinde ağır değil ama hantal. yaptığı işe bakınca görmezden geliyor insan . xiamoi baya küçük modüler görünüyor, açıkçası alırken denk gelmemiştim.

filtre ömrü ne kadar xiamoi de birde nemlendirme özelliği mevcutmuydu göremedim. eşimde astım atakları oluyordu hava temizleyici daikından sonra neredeyse hiç olmadı. daikın da tek sevmediğim biraz büyükçe (59 x 33x 33 cm). bi yerden bi yere götürmek istediğinde ağır değil ama hantal. yaptığı işe bakınca görmezden geliyor insan . xiamoi baya küçük modüler görünüyor, açıkçası alırken denk gelmemiştim.

Kalan filtre ömrü uygulamadan görünüyor. Sitesinde 6-12 ay diye yazılmış.
Nemlendirme özelliği yok.Onu ayrı cihaz olarak satıyorlar:

ilksms
Geri