Hava Temizleme Cihazı Daikin MC55W kullanıyorum çok memnunum keşke daha önce alsaydım. sanırım filtre değişimi gerekmeyen modeller daikın da. sensörleri çok hassas ve modları da çok iyi ayarlanmış.
filtre ömrü ne kadar xiamoi de birde nemlendirme özelliği mevcutmuydu göremedim. eşimde astım atakları oluyordu hava temizleyici daikından sonra neredeyse hiç olmadı. daikın da tek sevmediğim biraz büyükçe (59 x 33x 33 cm). bi yerden bi yere götürmek istediğinde ağır değil ama hantal. yaptığı işe bakınca görmezden geliyor insan . xiamoi baya küçük modüler görünüyor, açıkçası alırken denk gelmemiştim.Bizim evde ilki, babalarda da ikincisi var. Memnunuz.
Xiaomi Smart Air Purifier 4 Lite
Mi Smart Air Purifier 4 Lite - Xiaomi Türkiye
Mi Smart Air Purifier 4 Lite: Toz ve polen filtreleme, Koku giderme, Akıllı kontrolwww.mi.com
Xiaomi Smart Air Purifier 4 Compact
Xiaomi Smart Air Purifier 4 Compact EU - Xiaomi Türkiye
Xiaomi Smart Air Purifier 4 Compact EU: Alerjen giderme | Akıllı kontrol | Gerçek zamanlı hava kalitesi izleme, Alerjen giderme, (alerjiye duyarlı kişiler için)www.mi.com
filtre ömrü ne kadar xiamoi de birde nemlendirme özelliği mevcutmuydu göremedim. eşimde astım atakları oluyordu hava temizleyici daikından sonra neredeyse hiç olmadı. daikın da tek sevmediğim biraz büyükçe (59 x 33x 33 cm). bi yerden bi yere götürmek istediğinde ağır değil ama hantal. yaptığı işe bakınca görmezden geliyor insan . xiamoi baya küçük modüler görünüyor, açıkçası alırken denk gelmemiştim.