hatayda resen atanan bilişimciler nasıl bir yol izliyorsunuz

Kodla Büyü
Arkadaşlar aynı durumdayım. Bildiğim kadarıyla Mahkeme verilmesi şu an için tek çözüm . Yönetmelikte bakanlıkça belirlenir ibaresi ve aile bütünlüğü dayanağına bağlı olarak dava kazananlar olduğu bana bildirildi. Uzun bir süreç alabilir. Atama sorumlsundan aldığım net cevapta " bölge idareden ancak mahkeme kararıyla döne bilirsiniz" oldu. Mahkeme örneği elde edebilirsem ek yaparım. Yalnız

Buarada birazdan anlatıcaklarım karalama kampanyası diyebilirsiniz. Yorumsuz anlatıyorum. Doğruluğunu siz kontrol edin. Yanlışım varsa gene bu medya üzerinden özürde dilerim. Kesinlikle kin ve nefret duygularıyla bu mesajı yazmıyorum. Bir eğitimci ve sendika üyesi olarak yazıyorum. Bu arada
Türk EğitimsenAntakya Şubesine Teşekkür Çiçeği göndermeyi Unutmayın :---))))

Biliyorsunuz ki ilk yapılan atama listelerinde biz yoktuk. Çünkü re'sen bilg. atama yapmamışlardı. Hatta Antakya Hanifi ŞANAL mesajında atama yapılmayacağıydı. Daha sonra ek atama yapıldı ve bizler dağıtıldık. Arada ne geçtiği sizlerce.
Atama komüsyonunda Türk Eğitimsen yöneticileri "Bilgisayar öğrt. gösterdiğiniz ayrıcalığı diğer öğretmenlerede göstermezseniz bizde gereken ne ise yaparız." tehdit vari konuşunca İl milli eğitim müdürü ek olarak bizleride hemen atayın kararı vermiş.
Burada sendika karalamak için konuşmuyorum . Bu kadara yıllık sendikacısınız . Böyle düşüncesiz ve fervasızca nasıl konuşabiliyorsunuz. Hak elde edim derken dahada mağdur yaratıyorsunuz.Sizlere ve tüm sendikalara durumumuzu anlatmışken ve herkes daha titizlikle davranıp bizleri savunurken. Bir çok sendika bizlerin ataması yapılmaması için " Bakanlıkça kadroları belirlenir maddesi " üzerinden haklarımızı korumuşken. Bu ne acizliktir.

Buarada birazdan anlatıcaklarım karalama kampanyası diyebilirsiniz. Yorumsuz anlatıyorum. Doğruluğunu siz kontrol edin. Bu arada
Türk Eğitimsen Antakya Şubesine Teşekkür Çiçeği göndermeyi Unutmayın :---))))

"Bilgisayar öğrt. gösterdiğiniz ayrıcalığı diğer öğretmenlerede göstermezseniz bizde gereken ne ise yaparız."

çok düşüncesizce konuşmuşlar. sizleri de dağıttırınca ellerine ne geçti acaba..
:verymad:

dejavus hocam "Yönetmelikte bakanlıkça belirlenir ibaresi ve aile bütünlüğü dayanağına bağlı olarak dava kazananlar olduğu bana bildirildi. Uzun bir süreç alabilir"
demişsiniz
böyle kazanılmış bir dava varsa hemen dava dilekçesini bulmalıyız. emsal göstererek işimizi kolaylaştırabiliriz.

Atamada yapılan bir yanlışlık daha var. Gözden kaçmış olmalı. Yüksel Kemal Behzetoğlu A.L'ye anadolu yeniden atamayla bir öğretmen verilmişti geçen hafta. aynı boş norma İskenderun'dan resen atama yapmışlar. Öğretmenlerden biri norm fazlası olacak otomatik. Yine sorun, yine karışıklık. Arkadaşlara mahkeme yolu görünüyor.

Evet benim atamam. İskenderun atamamdan dolayı dilekçe verdim. Ama şuan için sözle olumlu ama resmiyette olumlu bir sonuç alamadım. Yanıtlarını bekliyorum.

Pazartesi nily hocamla hatay mebe gidiyoruz Ben de geleceğim diyen var mı?Varsa pm den mesaj atın telefonlaşalım.

Nily hocam milli eğitim müdür vekiliyle görüşmüş müdürle pazartesi görüşebileceğini söylemiş.
Derdimizi anlatalım.

resen atama için itiraz dilekçesi okula yazdık bu dilekçeyi direk il mebe mi yoksa üst yazıya bağlayıp ilçeyede mi imzalatacağız bilen ver mı
itiraz edenler siz nasıl yaptınız

elifinannesi' Alıntı:
19siyaHBeyaz03' Alıntı:
resen atama için itiraz dilekçesi okula yazdık bu dilekçeyi direk il mebe mi yoksa üst yazıya bağlayıp ilçeyede mi imzalatacağız bilen ver mı
itiraz edenler siz nasıl yaptınız

Siz okula dilekçe yazarsınız, onlar üst yazıyla ilçeye yazar, ilçe üst yazıyla ile, ilde bakanlığa...

Arkadaşlar gelin birlik olalım ilişik kesmeyin daha cuma ayın 7 sinde il milli eğitim müdürü ile randevu aldık bilişim öğretmenleri adına lütfen katılın biz 2 kişi gidip bt öğretmenlerinin norm kadro sorununun atama ile çözülmeyeceğini fatih kapsamındaki görevlerimizin dikkate alınması gerektiğini anlattık. Bakın birlik olursak sonuç elde edebiliriz. Madem toplu bir sorununuz var o zaman topluca gelin dediler atamadaki ismail beyle konuştuk

arkadaşlar tek tek il meme gitmekle olmaz. Lütfen bu hepimizin mağduriyeti genel anlamda btciler olarak mağdur edilmekteyiz

Lütfen bu cuma kendiniz için ve hepimiz için buluşalım

elifinannesi' Alıntı:
Arkadaşlar gelin birlik olalım ilişik kesmeyin daha cuma ayın 7 sinde il milli eğitim müdürü ile randevu aldık bilişim öğretmenleri adına lütfen katılın biz 2 kişi gidip bt öğretmenlerinin norm kadro sorununun atama ile çözülmeyeceğini fatih kapsamındaki görevlerimizin dikkate alınması gerektiğini anlattık. Bakın birlik olursak sonuç elde edebiliriz. Madem toplu bir sorununuz var o zaman topluca gelin dediler atamadaki ismail beyle konuştuk

arkadaşlar tek tek il meme gitmekle olmaz. Lütfen bu hepimizin mağduriyeti genel anlamda btciler olarak mağdur edilmekteyiz

Lütfen bu cuma kendiniz için ve hepimiz için buluşalım

hocam bende katılırım saat ve yer belirtin.hepimiz mağdur edildik.branş bazında yaşadığımız mağduriyet yetmiyormuş gibi birde bununla uğraşmak zorunda bırakıldık. ama herkes gelmeli.hiç kimse yerine güvenmesin.ben hiç norm fazlası olmam diyordum ama herşey öyle ani geliştiki ben bile inanamıyorum.o yüzden mağdur olan olmayan gelsin lütfen

hocam bu cuma saat 4 de il milli eğitim müdüründen randevu aldık biz en azından 1-1,5 saat önce orada olalım planlı bir konuşma yapalım telefonumu pm den size ve ilgilenen arkadaşlara gönderiyorum arayın lütfen.. bu işin artık yapılması gerekiyor .Bireysel giden arkadaşlar olduğunu gördük ama çoğu il mem müdürünü göremiyor bile.

yerinde kalan arkadaşlarım 3. bir ek liste ile sizlerin de bir yerlere verilmeyeceği ne malum? ama olmaz demeyin biz herşeyin olabileceğini gören bir branş olduk artık HAK DAĞITAN VARSA BİZ DE BU KAPIYI AŞINDIRACAĞIZ. Biz yerimizde durdukça kimsenin bizden haberi yok Unutmayın ağlamayan çocuğa meme verilmiyor.

bilişimciler uyuyor hocam.bana dokunmayan yılan bin yaşasın kimsenin umrunda değiliz sendikaları arıyorum benden başka arayan yok bu görüşmeye sadece öğretmenler katılırsa bana göre hiç bişey değişmez.madem toplu bir görüşme sendika başkanları gelsin.ki bu ek atamanın antakya türk eğitim senin bilişimcilere neden dokunmuyorsunuz baskısı oldugu söyleniyor. herkes sendikasına rica etsin ogün onlarda orda olacaksa belki bir sonuç alınabilir.türk eğitim sen ve eğitim birsen başkanları gelmeli yoksa kendimiz söyleyip kendimiz dinleyeceğiz.zaten yönetmelikte ki bizimle ilgili 15.maddeyi kimse önemsemiyor dinlemiyorlar bile!

hocam 4-5-6 aralıkta biliyorsunuz fatih projesi toplantıları olacak ordaki toplulugu tekrar bir araya getirmek çok zor toplantı çıkışında hep beraber sorunlar konuşulabilir

meslek liselerine atanan arkadaşlar ne hikmetse bt öğretmenlerinin sorunlarıyla ilgili bas bas bağırıyodu bu forumda ne hikmetse unutuverdiler yaşadıklarını bencil olmamak lazım yarın nerde çalışacağınızı bilemezsiniz .................atamalar ilk açıklandığında onca mesaj atıp yakınan arkadaşlara sesleniorum ne çabuk unuttunuz..........

BBNET
Geri