2010 model Ford Focus Tdci Trend X 80.000 km gri renk hasar kaydı var. Piyasadan bu araba 31 bin tl den aşağı bulmak zor. 27 bin tl ye bu araba alınır mı? 5 yıl binmeyi düşünüyorum. Yorumlarınızı bekliyorum.
hakanotuken' Alıntı:yorumlar için teşekkürler vazgeçtim
ne gerek var kı hocam 30.000 sızın emegınız yazık degılmı kafanız dınc olsun basınız ılerde agrımasınmehmetkaya1980' Alıntı:Kaza yapmış her arabaya önyargılı davranan bir toplum olduk.
Kapı boyalı veya çamurluk boyalı arabanın ne zararı olur.
Hasar Nerede ve ne kadar?hakanotuken' Alıntı:Biraz araştırdım aynı model arabalar 33 ten aşağı bulmak imkansız satan arkadaşı aradım pazarlıkla zar zor 26 ya indi. 7 milyar fark için değmez mi? Sorun çıkarma olarak değil de 5 yıl sonra satarken çok zararım olur mu?
Cebimde 33 milyar para var. 33 milyarlık araba alsam 5 yıl sonra satışta edeceğim zarar mı yoksa bu hasarlı aracın 5 yıl sonra satışında mı zararlı olurum. Sonuçta ikiside aynı araba aynı konfor. 7 milyar paranın cebimde kalmasına değmez mi?
Bir söz vardır, Ucuz mal alacak kadar zengin değilim. 4 bin için değmez. Bir ford focus kullanıcısı olarak kesinlikle tavsiye etmem.hakanotuken' Alıntı:Pert değil hasar kaydı. Hasar kaydı 10 bin tl. Etek altlarında biraz boya var. Değişen yok. Tavanda boya yok.