E efil02 Üye Mesajlar 4 19 Aralık 2012 #1 google uydu haritasında okulun yerini buluyorum ama harita üzerinde işaretleyemiyorum. bu konuda bilgisi olanın yardımlarına ihtiyacım var .
google uydu haritasında okulun yerini buluyorum ama harita üzerinde işaretleyemiyorum. bu konuda bilgisi olanın yardımlarına ihtiyacım var .
A aydansiii Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 518 19 Aralık 2012 #2 hocam Opera Browser ı kullan. İE, Chrome ve Mozilla da olmuyor. http://www.opera.com/
md4483 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 998 19 Aralık 2012 #3 hocam bende de aynı sorun var dı dün bir arkadaş söylemişti OPERA dan girdim meb panele rahatlıkla yaptım sizde deneyin
hocam bende de aynı sorun var dı dün bir arkadaş söylemişti OPERA dan girdim meb panele rahatlıkla yaptım sizde deneyin
S selcuklu Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 914 19 Aralık 2012 #4 efil02' Alıntı: google uydu haritasında okulun yerini buluyorum ama harita üzerinde işaretleyemiyorum. bu konuda bilgisi olanın yardımlarına ihtiyacım var . Genişletmek için tıkla ... haritadaki baloncuğu taşımanız gerekiyor hocam ankaradan okulunuzun bulunduğu yere. Explorerde ilk denemede baloncuğu göremedim ben sayfayı yenilediğimde geldi taşıyıp güncelle deyince taşındı.
efil02' Alıntı: google uydu haritasında okulun yerini buluyorum ama harita üzerinde işaretleyemiyorum. bu konuda bilgisi olanın yardımlarına ihtiyacım var . Genişletmek için tıkla ... haritadaki baloncuğu taşımanız gerekiyor hocam ankaradan okulunuzun bulunduğu yere. Explorerde ilk denemede baloncuğu göremedim ben sayfayı yenilediğimde geldi taşıyıp güncelle deyince taşındı.