marbled Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 259 18 Aralık 2012 #1 Arkadaşlar iletişim bölümünde haritada okulun yeri çok farklı görünüyor. Yapamıyorum. Nasıl yapıyoruz anlatabilir misiniz.
Arkadaşlar iletişim bölümünde haritada okulun yeri çok farklı görünüyor. Yapamıyorum. Nasıl yapıyoruz anlatabilir misiniz.
C cemilk Aktif Üye Mesajlar 128 18 Aralık 2012 #2 opera browser kullanın. Baloncuğu ankaradan alıp yerine taşıyın. Güncelleyin. Bazı browserler sorun yaratıyor. Baloncuğu göremiyormusunuz.
opera browser kullanın. Baloncuğu ankaradan alıp yerine taşıyın. Güncelleyin. Bazı browserler sorun yaratıyor. Baloncuğu göremiyormusunuz.
marbled Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 259 18 Aralık 2012 #4 Çok teşekkürler hocam oldu. O kadar uğraşmıştım ki çok makbule geçti.
S sevdiceğim Süper Üye Süper Üye Mesajlar 1,461 18 Aralık 2012 #5 bende opera kullanayım bari kaç güdür açıyorum açıyorum yapamıyorrdum
nosTRa Süper Üye Süper Üye Mesajlar 2,313 18 Aralık 2012 #6 Arkadaş ne bakanlıkmış mebbis için ayrı tarayıcı web sitesi için ayrı tarayıcı her projeye farklı tarayıcı...
Arkadaş ne bakanlıkmış mebbis için ayrı tarayıcı web sitesi için ayrı tarayıcı her projeye farklı tarayıcı...
B berra_u Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 432 18 Aralık 2012 #7 ben de okulun yerini düzelttim. ama google aramada yeri doğru,okul adı yanlış cıkıyor. okul adını nerden değiştirebilirim? http://www.google.com.tr/#hl=tr&tbo=d&s ... 80&bih=642
ben de okulun yerini düzelttim. ama google aramada yeri doğru,okul adı yanlış cıkıyor. okul adını nerden değiştirebilirim? http://www.google.com.tr/#hl=tr&tbo=d&s ... 80&bih=642
S sevdiceğim Süper Üye Süper Üye Mesajlar 1,461 18 Aralık 2012 #8 hocam ben operada açtım ama yine de yapamadımmm
marbled Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 259 18 Aralık 2012 #9 Kırmızı bir baloncuk çıkıyor, farklı bir yeri gösteriyordur. O baloncuğu alıp haritada kendi okulunuzun yerine getirip güncelleye basınca oluyor.
Kırmızı bir baloncuk çıkıyor, farklı bir yeri gösteriyordur. O baloncuğu alıp haritada kendi okulunuzun yerine getirip güncelleye basınca oluyor.
E ::EmeL:: Site Gezgini Mesajlar 61 18 Aralık 2012 #10 arkadaşlar ne kadar tarayıcı varsa hepsini kullandım ama şu baloncuk hiç birinde çıkmadı, ne yapmam gerekiyor
arkadaşlar ne kadar tarayıcı varsa hepsini kullandım ama şu baloncuk hiç birinde çıkmadı, ne yapmam gerekiyor
occuplus Aktif Üye Mesajlar 106 18 Aralık 2012 #11 Explorer 9 ile yaptım bende chrome ve firefox (17.0.1) ile olmadı.