Harika Fiestamı Satıyorum*

Kodla Büyü
2008 modelini 21.000 verdiler burda hem de tüplü ne yaptın hoca sen... bir de araba kırmızı beyaz meyaz değil. yine de hayırlı satışlar

1. si kırmızı fiestaya yakışmıyor
2. si ederi 18 bin :)
iyi satışlar

arkadaş 28 bine sıfır alacak heralde makası daraltıyo! seneyede 32 ye satar aldığı sıfır :++:

Hocam ben 80000 de 2004 model sıralı atiker 16.750 almıştım.Bununda ederi 20 yi geçmez.19 ideal fiyatıdır.

grandmasterb' Alıntı:
2013'te ikinci el araba fiyatları sıfırları geçecek herhalde.

Vw de öyle bir durum var, millet sipariş beklememek için ikinci eline daha fazla para veriyor.. :)

İlana gelince, 2-3 fazla verdiğiniz zaman donanım olarak bundan zengin bir ve SIFIR bir sürü araç var piyasada..

Hocam fiyatı aşırı yazmışsın, pazarlık yapmaya niyeti olan da aramaz..

EDİT: Hocam senin araçta ESP değil EPS vardır.. ikisi çok farklı şeyler. İlan biraz yanlış olmuş..

benzinli bu araç 24.000 eder diyelim TDI olamı 28.000 eder ozaman 2006 model :puhaha: 28.000 focus 2010 tdı alınır...yani hocam hem acil hemde 24.000tl emişsin.bence acil 18.000tl eder.

hocam araba senin istediğini yazarsında bu araca 20'den fazla vermez kimse.senin aracın modelinde km olarakta emsallerinde en pahalı arac lisetesinde ilk 10 dasın :) birinciliğe göz kırpıyosun bi fiyat güncellemesi yaparsan :)

Ben de hep şunu merak etmişimdir. İlanlarda "Kitapçığı Duruyor." yazar. Bunun anlamı nedir? Ben araç aldığımda hiç kitapçığına bakma ihtiyacı hissetmiyorum mesela. Tamam yedek anahtar, sigara içilmemesi falan önemlide. Kitapçık ta arabanın değerini artıran bişey mi? Neden yazarlar?

Ben bu ilanı forumdonanımhabere uçuk ilanlar bölümüne taşıyıim :D

Millet neden 2. el yerine sıfır araba almak için uğraşıyo derseniz , ahanda işte

2. el de fiyatlar nasıl artıyor? Benim aracım aslında 20 bin eder diyelim. Sahibindene bakıyorum benimkinden 1 parça fazla boyası ve 20 bin km fazla yapmış araca biri 21 yazmış. Ben de 21.500 yazıyorum(insaflı yazdım). Bir başkası aslında satmaya niyeti yok ve 21 e almış diyelim aracı. O da diyoki ooo benimkiyle aynı emsal 21.500 yazmış. Ben de benimkini 22.750 ye yazayım 250 de pazarlık farkı 22.500 e alan olursa satar 1.500 kar ederim (halbuki arabasını aslında satmaya niyeti yok. İyi bi alıcı bulursa satacak). Sonra yine gerçek bi satıcı bakıp bu rakamlara göre başka bi fiyat yazıyor. Gerçek satıcı ile, iyi bi fiyat veren olursa satarım diyenler karışıyor. Benim tahminim bu yönde 2. el araç fiyatlarının artmasında.

BBNET
Geri