harf ve rakam çizimi için Android uygulama

Kodla Büyü

alpaygunes

Süper Üye
Süper Üye
Merhaba

Bir uygulama yaptım, fakat uygulamayla uğraşmaktan en önemli unsurları ihmal ettim sanki. Tasarım ve senaryo hakkında fikirlerinizi bekliyorum. Daha doğrusu her şey hakkında.
Şuan için ses eklemeyi düşünüyorum , meyvelerin ismini söyleyen diksiyonu düzgün bir arkadaşımın olmasını bekliyorum :)
puan yerine başka bir derecelendirme olsa iyi olur sanki . sayıdan ne anlar minikler .
Buna benzer önerileriniz varsa yazarsanız sevinirim.

birde deneyen arkadaşlar mobil aygıtlarının modelini ve android sürümünü yazarsa seviririm

ÖZELİKLE ÇOCUĞUNUZ VARSA ONA OYNATIP geribildirimde bulunursanız çok sevinirim.

Teşekkürler

Ekli dosyalar

adeministrator' Alıntı:
hocam puan yerine etiket(stiker) ver, istediği yere yapıştırsın. Örnek: Monkey PreSchool Lunchbox
Hocam önerin çok güzel. Ama bunu yapmak için uğraşacak enerjim varmı bilmiyorum .Ama ciddi şekilde düşünüyorum. biraz kendime gelince yapmaya çalışacam.

pc de denemek için 2 uygulama indirdim ama iki programda çalışmadı nedense. android uyg. bilgisayarda çalıştırmak için yol varmı? bakalım bi uygulamaya nasıl olmuş

indirdiklerim

startbluestacks
youvawe

tcoalngsau' Alıntı:
pc de denemek için 2 uygulama indirdim ama iki programda çalışmadı nedense. android uyg. bilgisayarda çalıştırmak için yol varmı? bakalım bi uygulamaya nasıl olmuş

indirdiklerim

startbluestacks
youvawe

http://www.bluestacks.com/

ben bunu kullanıyorum.
Kurarken bende sorun yaşamıştım. hatta birkaç defa kaldırdım yeniden kurdum. ekle kaldırdan iki bluesatask bileşeninden birini kaldırıp tekrar kurmayı dene.
Sanırım Notification Center değilde diğerini kaldırmış yeniden kurmuştum. Ama baktımda şimdi sadece Bluestraks notification center var sadece.

BBNET
Geri