karinca_52 Hiperaktif Üye Hiperaktif Mesajlar 10,753 16 Ocak 2008 #1 Harddisk gizleme (programsız) Ekli dosyalar harddisk gizleme programsız.rar harddisk gizleme programsız.rar 538.6 KB · Görüntüleme: 251
Hacker Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 696 16 Ocak 2008 #3 windowsta srücü gizleme ve sürücüyü engelleme Teşekkürler hocam. Başlat>> Çalıştır>>gpedit.msc enter ayrıca resimli anlatım sürücü gizleme. gizlenen veya gizlenmeyen farketmez sürücüye erişimi engellemek içinde bu yöntemi kullanabilirsiniz.
windowsta srücü gizleme ve sürücüyü engelleme Teşekkürler hocam. Başlat>> Çalıştır>>gpedit.msc enter ayrıca resimli anlatım sürücü gizleme. gizlenen veya gizlenmeyen farketmez sürücüye erişimi engellemek içinde bu yöntemi kullanabilirsiniz.
Yalnız_Kurt Süper Üye Süper Üye Mesajlar 1,642 17 Ocak 2008 #9 yuureii' Alıntı: Teşekkürler. Şunu doc olarak gönderseydik. Genişletmek için tıkla ... keşke bunu da siz yapıverseydiniz emeği geçen hocalarım size de çok teşekkürler
yuureii' Alıntı: Teşekkürler. Şunu doc olarak gönderseydik. Genişletmek için tıkla ... keşke bunu da siz yapıverseydiniz emeği geçen hocalarım size de çok teşekkürler
alpi Üye Mesajlar 1,163 20 Şubat 2008 #11 bunu vistada nasıl yaparız ben denedim ama yapamadım bir bilgisi olan varmı teşekkürler..