HARDDİSK

Kodla Büyü

bilgisayar_bil

Aktif Üye
arkadaşlar taşınabilir harrdisk im 2 ye bölmüştüm ama taktığım da iki bölümede yazmaya karşı koruma diyor ve hiçbişey kaydedemiyorum harddik e öneriniz marmı? :shock:

Sabit diski takıp, Bilgisayar'a sağ tıklayıp, Yönet dedikten sonra Depolama bölümünden taşınabilir sabit diskinizdeki bölümleri silip, oradayken sağ tıklayıp, Yeni birim diyerek yeniden bölümlendirip, biçimlendirin.

cddeb çalışan linux versiyonlarından birini bulup veya flashtan çalışan bir linuxle bilgisayarı açın öyle bakın.
bir de bu durum nasıl ortaya çıktı, hdd yi yeni mi aldınız, yoksa zaten önceden kullandığınız hdd mi içinde bilgiler var mı, daha önce düzgün normal kullana biliyormuydunuz, hatalı bir takıp çıkartmadan dolayımı oldu veya virüs mü bulaştı ..

yeni aldım 3 ay oldu ama şöyle bi durum var taktığımda korumalı dedi tarattırdım bi sürü virüs çıktı sanırsam virüsden dolayı yapıyor ama daha öncede dosyalar aynıydı

Evet dediğin gibi sorun virüs kaynaklı büyük ihtimal, şuan kesin bir tavsiye veremeyeceğim ama bir kaç farklı antivirüs ve antimalware, combofix gibi değişik programlarla taratın temizleyin büyük ihtimal düzelecektir.

genel olarak evet ama sizdeki virüs müdür yada trojan mıdır yada başka bişeymidir bilemem. o yüzden birkaç farklı programla taratın.

BBNET
Geri