hangisini alayım

Kodla Büyü

ishak87demir

Site Gezgini
arkadaşlar araba almayı düşünüyorum bu aralar. 20000 tl civarında bütçe ayırdım. hatcback araçlardan almayı düşünüyorum ama ne alacağıma karar vermedim. bu fiyatlar civarında fiesta, palio, corsa ve getz gibi araçlar var. hangisini almamı önerirsiniz? tavsiyeleriniz neler

Re: hangisini alayım.

888027757n8.jpg

Yaşını sorun etmezsen bende Focus öneririm. Yol tutuşu iyidir, yakıt konusunda iyidir, güvenlik paketi olmasına da dikkat et. 2 el piyasası da bildiğim kadarıyla normaldir.
Ama bir diğer seçenek belki Megane 1 de olabilir o fiyatında altına çok temizlerini, donanım olarak üst seviye olanları bulabilirsin.
Ama ben Bora kullandım, arabadan zevk keyif güven hissi almak istiyorsan Bora alabilirsin.

receps' Alıntı:
Yaşını sorun etmezsen bende Focus öneririm. Yol tutuşu iyidir, yakıt konusunda iyidir, güvenlik paketi olmasına da dikkat et. 2 el piyasası da bildiğim kadarıyla normaldir.
Ama bir diğer seçenek belki Megane 1 de olabilir o fiyatında altına çok temizlerini, donanım olarak üst seviye olanları bulabilirsin.
Ama ben Bora kullandım, arabadan zevk keyif güven hissi almak istiyorsan Bora alabilirsin.
Megane teneke ve yol tutusu yok, bora dersen su anda bende var ama hoşuma gitmiyor 8 valf cekisi zayıf ve çok yakıyor

hakanotuken' Alıntı:
receps' Alıntı:
Megane teneke ve yol tutusu yok, bora dersen su anda bende var ama hoşuma gitmiyor 8 valf cekisi zayıf ve çok yakıyor

Sayın hocam sen megane1 ler için teneke diyorsun yol tutuşu yok diyorsun kullandınmı acaba yoksa kulakdan dolma olarakmı bu cümleleri kurdun.2001 comfort bora- 2003 model megane1 rte- 2007 model 80 lik dizel megane2 expression ve 2007 model 100 lük dizel megane2 privilage araçlarını kullanmış ve halen de kullanan bir kişi olarak her aracın bir sınırı vardır ve her virajında bir dönülecek hız sınırı vardır buraları zorlayarak dönmek gibi bir düşüncen varsa zaten altındaki araçlar bunlar olmaz subaru gibi yarış arabalarını öneririm. Ayrıca bora için çok yakıyor demişsin doğru teneke yerine çelik araba alırsan tabiki kasa ağır gelecek o da sana yakıt olarak geri dönecektir. Boranı alırken araştırmadığın belli 2001 ve aşağı modellerin 8 valf 2002 ve üzerinin 16 valf araçlar olduğunu bilmeden almışsın.

hocam üzerine 2-3 daha koyabilirsen 2005-2007 model arası corolla alırsın hiçkafan ağrımaz.

2003-2004 hb corolla
tartışma bitmiştir
1-1,5 daha koyman gerekir ama

tipi hoşuna giderse 2005-2006 megan 2 hb dinamic al süspansiyonları rahatlığı güzeldir
teneke falanda değildir. bunlar avrupa üretimindir euroncap 5 yıldızı var.

Ne derseniz deyin sarraftan üzerinde Renault yazan bir altın aksam ağzıma götürür acaba teneke mı diye düşünürüm.
Bora saglamdir güzel arabadir ama çok yakıyor

B sınıfı araç almaktansa C sınıfı araç almak daha mantıklı bence tabi herkesin fikrine saygı duyarım.

BBNET
Geri