Merhaba arkadaşlar. Yıllardır kendimi az çok geliştirmeye calistim. Halen daha çalışıyorum da.. Sizce çoğu yazılım dilini, yazılımı az çok bilmek için mi kendimi geliştirmeliyim yoksa bir yazılım diline veya yazılıma yoğunlaşıp onu mu profesyonel şekilde öğrenmeliyim? Nasıl bir yol haritası cizmeliyim sizce?( Az çok bildiğim önceden uğraştığım yazılımlar, diller şunlar: c#,Java,PHP, Dreamweaver, Android programlama, Arduino, scratch, photoshop,flash vb programlar dilleri az çok biliyorum ama oturup da ciddi bir proje gelistirmedim)
Şu anda Java diliyle Android programlamaya hobi olarak yoğunlaştım. Profesyonel olmaya çalışıyorum ve ciddi projeler yapmak istiyorum. Bir alanda uzmanlaşmak mi yoksa bilişim teknolojilerinde çoğu alanda proje yapmak mı mantıklı ve doğru bilemedim. Bir de size sorayım dedim. Sizce nasıl bir yol izlemeliyim?
Şu anda Java diliyle Android programlamaya hobi olarak yoğunlaştım. Profesyonel olmaya çalışıyorum ve ciddi projeler yapmak istiyorum. Bir alanda uzmanlaşmak mi yoksa bilişim teknolojilerinde çoğu alanda proje yapmak mı mantıklı ve doğru bilemedim. Bir de size sorayım dedim. Sizce nasıl bir yol izlemeliyim?