Hangi tarayıcıyı kullanıyorsunuz???

Kodla Büyü

btformatör

Seçkin Üye
Seçkin Üye
424143_327437760647854_129300950461537_983853_452615333_n.jpg

1. Chrome :++:
2. Firefox :+1:

resimlerde de görüldüğü gibi hangi tarayıcının kullanılması gerektiği açık ve net :) forever çorum

abi choreme bide iyiki millet hep explorer kullanıyo..virüsler hep explorere biz rahatız virüs açısından :puhaha:

1.chrome(windows) 2.firefox(linux) 3.explorer(mebbis) kullanıyorummmm

Firefox eklenti açısından çok zengin

adblock plus ile tüm reklamları engellersiniz
video download helper ile her videoyu indirirsiniz
personas ile şık görünümle relde edersiiniz
...

Chrome bir çok sayfada sorunlu çalışıyor. Dün müdür yardımcısının bilgisayarda hp.com dan bir dosya indirecektim. Linke tıklanmıyor. Aynı linki firefoxa kopyalayıp firefox'da açtım sayfayı. Anında tıklandı.

chrome ama flash eklentisi arada çöküyor... oda olmasa mükemmele yakın...
firefox sonradan yavaş yavaş ağırlaşıyor... bazen explorer'a rahmet okuttuğu oluyor.
opera yavaş ayrıca ciddi ciddi html yorumlama sıkıntısı var....
safari arayüzü güzel o kadar.
explorer ne öldürür ne süründürür.

yukarıdakilerin hepsi bence

Sürekli firefox kullanıyorum. Hatta ie tab eklentisi ile e-okul vs. siteleri bile firefox ile açıyorum. Özellikle Chrome kullanmıyorum. Çünkü Chrome açık kodlu olmadığından güvenilir bulmuyorum.

Yesil26' Alıntı:
Hiç Maxthon u denediniz mi başka tarayıcılarda görmediğim çok hoş özellikleri var ekran yakalama aracı müthiş. Kaynak koklayıcı diye bir şey var o da güzel ama roboform ve logitech eklentileri yok tek eksiği bu idm entegre oluyor.
son 1-2 yıldır kullanmasam da öncesinden 6-7 yıl maxthon kullandım..
hiçbir tarayıcı da sekme olayı yokken onda vardı..
flashları falan 1-2 tıkla indirebiliyordum..
sürükle-bırakla herhangi bir linki açabiliyordum veya herhangi bir kelimeyi aratabiliyordum..
şu an bilgisayarda kurulu arada bi selam veriyorum

1-firefox
2-chrome
3-ie meb işleri için

2005 yıından beri firefox benim için 1 numara. Sistemi yormayan eklentileri ve yenilikleri..
Hatta ilk sekme ve de ilk arama sağlayıcı(sağ üstteki mini google arama motoru vs) çıkarandır, video , resim , swf indirmedeki kolaylık...

önceden firefoxu tek geçiyodum, chrome'a karşı bi önyargım vardı çok çok sonra geçtim chrome'a ama şu an 1 numara benim için :) firefoxu nadiren,explorerı da sadece e-okul için açıyorum.

2006 dan bu yana opera kullanıyorum, olmayan bilgisayarda elim arıyor,
kullanışlı birçok özelliği var

BBNET
Geri