Yine mi? Her ayın son haftalarında bunun gibi sorular sormuşsunuz 3 aydır.Arkadaşlar SsangYong Torres ve Actyon modelerinde hangisi tercih edilebilir, neden?
Fark etmişseniz hepsinde nedenleriyle diye belirtmişim. Sonuçta arabalarda artık teknolojileriyle anılıyorlar. Yani anlayacağınız bende araba teknolojilerini öğrenmeye çabalıyorum...Yine mi? Her ayın son haftalarında bunun gibi sorular sormuşsunuz 3 aydır.
Bir sonraki araç sınıfı sorusu ne olacak gerçekten merak içindeyim.
Nedenleriyle yorumlara da yazarsanız sevinirim?
- A15225215
- Cevaplar: 37
- Forum: Sosyal Kültürel Eğlence Spor ve Otomobil Forumu
Nedenleriyle yorumlara da yazarsanız sevinirim?
- A15225215
- Cevaplar: 18
Audi A6 ile Volvo S90 arasında kalsanız hangisini tercih edersiniz? Nedenleriyle yazarsanız sevinirim...
- A15225215
- Cevaplar: 15
Arkadaşlar SsangYong Torres ve Actyon modelerinde hangisi tercih edilebilir, neden?
- A15225215
- Cevaplar: 11
Hocam amacınız gerçekten nedir? Gerçekten ben merak ettim ondan soruyorum. Hobi mi? Merak mı? Geyik mi? Can Sıkıntısı mı? Arkadaşlarla iddaya girmiş olmak mı? Yoksa arkadaş ortamında satmalık bilgi toplamak mı?
Dalga geçmiyorum cidden soruyorum.
Kolay gelsinFark etmişseniz hepsinde nedenleriyle diye belirtmişim. Sonuçta arabalarda artık teknolojileriyle anılıyorlar. Yani anlayacağınız bende araba teknolojilerini öğrenmeye çabalıyorum...
Teşekkürler...Kolay gelsin