Hangi SUV.... Tavsiyeniz?

Kodla Büyü

beyaz24kartal

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar şehir içi kullanacam hafta sonlarıda dağda bayırda köyde yaylada kullanabileceğim.
Ağır offroad değil. minik kaçamaklar. Hangi SUV aracı tavsiye edersiniz.
Limit max:20.000 oda zorlarsak.

Ekli dosyalar

• nden-mitsubishi-outlander-nb30949.jpg
    nden-mitsubishi-outlander-nb30949.jpg
    102.9 KB · Görüntüleme: 3,035
Sayın hocam o paraya alınacak SUV MUV olmaz...

Sen bin torosa
Çık bayıra, çayıra

öncelik lpg li bir 2000 model hrv 1.6 düşünürsün, sonra almışken 2000 civarı bir crv olsun daha şık dersin , yok abi binmişken 2000 model civarı land rover free lander 1.8i olsun yok yok ,suziki grand vitara 2000 mı alsam derken , çok düşünürsün kolay vazgeçersin , hocam bende çok düşündüm ama masrafları yenilir yutulur gibi değil ,alıcaksan ford fusion al derim kolay gelsin.

hocam 20 bine e SUV almayı planlıyorsun, benzin istasyonu falan galiba yada sponsor buldun,

mefete' Alıntı:
Sayın hocam o paraya alınacak SUV MUV olmaz...

Sen bin torosa
Çık bayıra, çayıra
celikumit' Alıntı:
hocam 20 bine e SUV almayı planlıyorsun, benzin istasyonu falan galiba yada sponsor buldun,

İşte incelemeden yorumlar.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-a ... 378/detay/
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-a ... 305/detay/

daha birçok olasılık var. Yakıt değerlerini ve vergilerini okuyun bence.

mezbele' Alıntı:
öncelik lpg li bir 2000 model hrv 1.6 düşünürsün, sonra almışken 2000 civarı bir crv olsun daha şık dersin , yok abi binmişken 2000 model civarı land rover free lander 1.8i olsun yok yok ,suziki grand vitara 2000 mı alsam derken , çok düşünürsün kolay vazgeçersin , hocam bende çok düşündüm ama masrafları yenilir yutulur gibi değil ,alıcaksan ford fusion al derim kolay gelsin.

Ben bu kararsızlıktayım işte. scenic kullanıcısıyım şu an. fusiondan pek farksız . Ama yaylaya dağa bayıra acıyırum açıkcası biraz narin:(((

LandRover'in resmi sitesinde girdim sıfır en düşük aracın fiyatına baktım.. 135.360 TL

Peki bu araçlar ikinci ele düşünce neden 19000'e kadar düşer ki???Bunları sorgulamak lazım...
Yolda giderken öndeki kamyonun biri taş fırlattı ve ön sağ farı kırdı. Piayasada ön sağ farı kaça bulabilirim ona bakman lazım. Çok sıkıştım acil paraya ihitiyacım var kaç günde bu aracı satarım buna bakman lazım...

Binerim paşa gibi torosa,
Çıkarım çayıra bayıra

Suv deyince Range Rover Evoque aklıma geldi bi fiyatına bakiim dedim.
RANGE ROVER EVOQUE 2.0 Si4 Pure

USA Satış Fiyatı: 43995$ = 78.620 TL
İtalya Satış Fiyatı: 41150 Euro =90.325 TL
Rusya Satış Fiyatı: 1903000 Ruble = 106.568 TL
Türkiye Satış Fiyatı: 156.103 TL

muratci' Alıntı:
Suv deyince Range Rover Evoque aklıma geldi bi fiyatına bakiim dedim.
RANGE ROVER EVOQUE 2.0 Si4 Pure

USA Satış Fiyatı: 43995$ = 78.620 TL
İtalya Satış Fiyatı: 41150 Euro =90.325 TL
Rusya Satış Fiyatı: 1903000 Ruble = 106.568 TL
Türkiye Satış Fiyatı: 156.103 TL

İşte bu Türk,ye gerçeği bi katlanır fiyatlar korundukça Toros Kartal binmeye devam ederiz.
Daha dün ülke olan gürcistan bile gülüyor bindiğimiz araçlara...

Suziki vitara derim. Hem arazide hem de sehirde super. 95-98 model arasi benzinli tuplu ideal. Yakiti sehirde 250-300 arazide 350-400 tl

BBNET
Geri