Hangi metin editörünü kullanıyorsunuz?

Kodla Büyü

hasari

Hiperaktif Üye
Hiperaktif
Arkadaşlar bana yayıncıların resim ekleyebileceği bir editör lazım var mı öyle bildiğiniz yakışıklı bir editör?
Sizler hangi editörü kullanıyorsunuz hangisini tavsiye edersiniz?

Not:joomla 1.5.15 te çalışabilmeli. :)

Xinha 1.5.1
JCE
FCK editörleri var alternatif olarak ama sana tavsiyem TinyMCE 2.0 editörünü kullan.
diğerlerini hiç denemedim ama Tiny'de reim upload olayı var

hocam tavsiyem 1.5.7 kullanın.
1.5.15 kararlı diye çıktı ama kararsız gibi... :)

FCK Editör güzel ve geniş bir araç arayüzüne sahip...TinyMCE de günümüzde çok kullanılıyor...İkisini de dene derim :)

Öneriler için tşkler arkadaşlar hepsini tek tek denedim. Hepsinde farklı farklı sorunlar vardı bunlar içerisinden JCE en iyi olanıydı. Bundada çözünürlük sorunu yaşadım editörün bir kısmı dışarıya taşıyordu bende gropus seçeneğinden default seçip düzenle butonuna bastım ordanda düzenle sekmesine geçtim burdaki varsayılan genişlik 550 pixeldi burdan yanda duran simgeleri aşağıya mause yoluyla taşıdım sonra kaydettim böylece sorunu gidermiş oldum. Önizlemesi ektedir.

Ekli dosyalar

• editör.jpg
    editör.jpg
    124.3 KB · Görüntüleme: 715
Diğerlerininde kendine göre ayarları var. Fakat; söylediğim şey JCE editörü içindi, diğerleri için geçerli değil. :)
Bu panele şu şekilde ulaşıyorsunuz:
Joomlaya administrator panelinden giriş yapın. Sonra Bileşenlerden>JCE administration>grups burda default çek koyun sonra düzenleye tıklayın. Gerisinide önceki mesajımda anlatmıştım.
Bu editörü kurmak isteyenler için dosyayı mesajıma ekliyorum.
NOT: Kullanıcılar menüsünden varsayılan editörünüzü (Metin düzenleyicisi) Editör JCE 1.5.5 seçmeyi unutmayın.

Ekli dosyalar

Hocam hem bileşen, hemde bir plugin var. İkisinide yüklemen gerekiyor. Ekteki dosyada ikiside mevcut.

BBNET
Geri