hangi lastik?

Kodla Büyü
petlas al tepe tepe kullan yolda banamısın demez.. ucuz.. saglam. patlasa bile tamiri oluyormuş.

yorumlar için çok teşekkürler arkadaşlar.ben şuan lassa ile petlas arasında kaldım.lassa biraz daha ağar basıyor.

senin olduğun yerde çukur kasist çok ise petlas al çabuk dişleri eskiyip bitmiyor uzun süre binersin.

benim bi önerim olacak sen arabaya 4 lastik alacaksın
2 sini lassa dan al
2 sini petlasdan al
sonuçlarıda buraya yaz aşınma oranı yımışaklığı sertliği sağlamlığı yol kavrayışı gibi
bizde lastik konusuna bi nokta koyalım vesselam.

tenten' Alıntı:
benim bi önerim olacak sen arabaya 4 lastik alacaksın
2 sini lassa dan al
2 sini petlasdan al
sonuçlarıda buraya yaz aşınma oranı yımışaklığı sertliği sağlamlığı yol kavrayışı gibi
bizde lastik konusuna bi nokta koyalım vesselam.
:D güzel öneri hocam.yakınımda petlas bayii yok.onun için onu es geçtim.
lassayı sordum peşin 160 taksitli 170 olur dediler.4 tane almayı düsünüyorum 2 gün içinde.deneyip bende fikrimi paylaşırım.

Hiç bir lastik yakıttan tasarruf sağlamaz bu kazıklama yöntemlerine düşmeyin
ha tasarruf yapmak istiyorsanız ankarada BMW sine bir kişinin taktığını görmüştüm bisiklet tekeeri kadar olmasada ona yakın incelikte 4 teker taktırmıştı
dikkatimi çekti yanına gittim sordum amaçne diye yakıtı yarı yarıya düşürüyor dedi sadece kullanırken fazla hız yapamazsınız. yaparsanız olacakları bilirsiniz zaten.

ayrıca aracıda yerden baya bir yükseltiyordu bu ince tekerlekler uzaktan bakınca kocaman bir kuş gibi duruyor araba hem.
şu göllerde bulunan bacakları uzun balıkçıl kuşlar gibiydi.

BBNET
Geri