toyota corolla 2005 model aracıma 195 60 15 lastik alacağım.hangi marka ve model önerirsiniz.şimdiden teşekkürler.
biltek99' Alıntı:Bence YOKOHAMA
eyolcu' Alıntı:Arkadasımla birlikte arabalarımıza 8 tane bridgestone turanza er 300 aldık ve ikimizde hiç memnun değiliz. ses sorunu yasarsın ve gittikçe özelliğini kaybettirip çok sertlesen lastik... Diğer arkadasım petlas aldı emin olun bizden daha memnun ve arkadasım bizden daha agresif sürüyor arabayı...
alfa-turk' Alıntı:TOYO tavsiyemdir. arabamı aldığımda üzerinde vardı. 3 yıl kullandım lastik hala aynıydı. bu japon lastiği bir zamanlar toyota nın lastik üreticisiymiş.
demekki reklam yapmamaktan kaybediyor. çünkü çok bilinen bir lastik değil. toyo deyince çin malı zannediyorlar. ben lastik alacak olsam 1. tercihim toyo, 2. tercihim viking olur..wertyu6' Alıntı:alfa-turk' Alıntı:TOYO tavsiyemdir. arabamı aldığımda üzerinde vardı. 3 yıl kullandım lastik hala aynıydı. bu japon lastiği bir zamanlar toyota nın lastik üreticisiymiş.
Toyo yılların lastiğidir hocam.
dünyada f/p olarak ilk 3 sıradadır.
yumuşaktır ve zamanla yumuşaklığını kaybetmez.
aşınmaya karşı direnci yüksektir.
ıslak kuru zeminde performans süperdir
nerden biliyosun diyeceksiniz, bayisiyiz.
..wertyu6' Alıntı:alfa-turk' Alıntı:TOYO tavsiyemdir. arabamı aldığımda üzerinde vardı. 3 yıl kullandım lastik hala aynıydı. bu japon lastiği bir zamanlar toyota nın lastik üreticisiymiş.
Toyo yılların lastiğidir hocam.
dünyada f/p olarak ilk 3 sıradadır.
yumuşaktır ve zamanla yumuşaklığını kaybetmez.
aşınmaya karşı direnci yüksektir.
ıslak kuru zeminde performans süperdir
nerden biliyosun diyeceksiniz, bayisiyiz.
Michelin alma, Türkiye yollarında çabuk yarılma, eskime yapıyor, hele Fransız üretimi hiç alma bence. 2 aydır lastik araştırıyorum ve Michelin i duydukça Sarkozy aklıma geliyor. Bu saatten sonra 24 ayar altın olsa alınmaz.wgolf' Alıntı:michelin al hem tasaruf yaparsın hemde fazla ses yapmaz ama fransız üretimi olsun
ibrahim_sadece' Alıntı:toyota corolla 2005 model aracıma 195 60 15 lastik alacağım.hangi marka ve model önerirsiniz.şimdiden teşekkürler.