hangi lastik?

Kodla Büyü

tanju5574

Aktif Üye
honda civic 1.6 ies 1999 model aracım var arka 2 lastiği değiştirecem ön lastiklerin 2 yıllık starmax o yüzden 2 adet starmax almayı düşünüyorum fiyat olarakta 115 lira son fiyat olarak dediler bu konu da bilgisi olan arkadaşlardan yardım istiyorum.

En iyisi michelin ve bridgestone. Tabi onlar da pahalı oluyorlar. Aldıktan sonra rot-balans ayarı muhakkak yaptır.

şimdi evet bazı markalar isim yapmış ve diğerlerinden çok öndee gözüküyorlar hem fiyat hemde sanırım performans olarak ama ben aracı alalı6 ay oldu ve aldığım kişi öde ki 2 star maxdan memnun o yüzdende biraz 4 üde aynı olsun istiyorum pek anladığım bir konu değil kullanan var mı içinizde birde bu starmax %100 türkiyede üretiliyor muş ve petlasın yan ürünü gibi birşey miş konuştuğum adam anlattı da anllatı:) tabii satmak için anlatıyorda bende bir araştırma ve sorgulama aşamasındayım :?

Michelin yumuşak hamur diğerleri sert ortası ise Continaltal,Briston çok araştırmıştım ve Continaltal conti 5 aldım starmax savurur virajda ama şeytan kulağına Conti ile hiç savurma yaşamadım.Tavsiye ederim.Otostartta kampanya var 119 tl gibi bişeydi .

en yumuşak lastik benim bildiğim yokohoma. ama fiyat performans olarak petlas fazlasıyla işinizi görür bence. starmax ya da petlas. :+1:

tam bağımsız Türkiye ancak tam bağımsız ekonomi ile mümkün K.Ata
ben petlas-starmaxx kullanıyorum uzun süredir
çok memnunum
tavsiye ederim
bazı arkadaşlardaki bu mişlen (fransız) hayranlığını anlamlandıramıyorum
bide teknik değerlendirme yapıyorlar sanırsın hepsi f1 pilotu............

hocam aracımı aldığımda üzerinde starmax vardı ben pek yol tutuşundan memnun kalmadım baya bi araştırmadan sonra toyo almaya karar verdim ve şu an çok memnunum. (starmaxta kalkışlarda biraz fazla gaz versem hemen patinaja düşen araba şimdi kolay kolay patinaja düşmüyor mesela) bu arada petlasında kışlık lastiklerini kullandım ondanda çok memnundum onuda söyliyeyim..

continental ın yan ürünü barum almıştım tanesi 100 liraya. michelin şimdi 125 diyor. ama yerli malı yurdun malı herkes onu kullanmalı, şimdi starmaxx düşünüyorum.

bende continental düşünüyordum ama bu olaylardan sonra anladım ki yerliden şaşmayacan. petlas&starmaxx

er300.png

brigston brigston brigston brigston

17 tane araç değiştirmiş ve kullanmadığı lastik markası herhalde kalmamış biri olarak, Petlas'ı neden bu kadar geç keşfettiğim için hayıflanmaktayım :)

Yumuşaklığı ve ses oranı Michelin'e yakın ancak yanakları Michelin kadar zayıf değil. Fiyatı da Michelin'den 3/1 daha ucuz. Lastiklerinizin ayna marka olması gibi bir takıntınız olmasın, zira aradaki farkı hissedemeyeceksiniz.

Goodyear Efficient Grip al.

Bridgestone Turanza Er300 çok ser bir lastik yok tutuşu ve frenleme berbat. Michellin' de çok nazik ve yumuşak. Hepsini kullandım. Tecrübe ile sabittir.

arada çok fark yok hocam marka isimlerine fazla aldanmayın bütçeyide düşünün

BBNET
Geri