turani63 Site Gezgini Mesajlar 54 2 Ocak 2016 #1 mrb hocalarım meslek lisesi öğretmenleri bu hizmet içi kurslardan hangilerini almalı verimli olur tecrübeli hocalarımın görüşlerini bekliyorum.
mrb hocalarım meslek lisesi öğretmenleri bu hizmet içi kurslardan hangilerini almalı verimli olur tecrübeli hocalarımın görüşlerini bekliyorum.
turani63 Site Gezgini Mesajlar 54 3 Ocak 2016 #3 osbitos' Alıntı: ikisini de alın Genişletmek için tıkla ... ikisi derken biraz açık olsan hocam
osbitos Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 257 3 Ocak 2016 #4 siz hangi kurslardan bahsettiğinizi açık şekilde belirtmemişsiniz ki. ben de 8-9 nolu eğitimleri anladım.
siz hangi kurslardan bahsettiğinizi açık şekilde belirtmemişsiniz ki. ben de 8-9 nolu eğitimleri anladım.
C Caterpillar Hiperaktif Üye Hiperaktif Mesajlar 3,639 3 Ocak 2016 #5 çok güzel kurslar var ama biz başvuramıyoruz, ben de pek kurs bulamadım, sadece pardus kullanım kurslarına başvuracaz o da gelmeyecek diğer branşlara baya kurs var
çok güzel kurslar var ama biz başvuramıyoruz, ben de pek kurs bulamadım, sadece pardus kullanım kurslarına başvuracaz o da gelmeyecek diğer branşlara baya kurs var