hangi kredi kartını tercih edeyim ???

Kodla Büyü

parssan

Seçkin Üye
Seçkin Üye
kredi kartını fazla kullanan birisi değilim şu an evlilik aşamasındayım malum taksitlendirmek için kart lazım...

elimde paraf kart var oda yeni olduğu için hiçbir taksitlendir me imkanı yok..

hangisini tercih edeyim ?? benim aklımda akbank- garanti-işbankası var..hangisi olabilir

her ay düzenli olarak 700 -1500 arası harcama yapıyoruz ve kart aidatı kesildiğinde itiraz ettik hemen iade edildi.taksit sayısı ve üye işyerleri açısından maximum avantajlı

En çok puanı World ve Bonus verir her zaman. Üye işyeri en fazla World ündür. Yalnız bonus aidat alıyor - ve de telefon da açsanız , kapatıcam da deseniz o parayı alıyor, o yüzden ben olsam world alırdım.

kart aidatı almaması güzelmiş world kart olmasının da avantajı var...

easytr' Alıntı:
ayrıca herkesin en az bir kredi kartı alıp düzenli şekilde ödemesini yapması kendi lehine. çünkü yarın öbür gün ev, araba alırken kredi çekmeniz gerekirse bankalar kredi sicil skorunuza bakarak kredi veriyor yada vermiyor. bu skoruda belirleyen geçmiş dönem kredi kartı, kredi borçlarınız. eğer siz hiç kredi kartı kullanmadıysanız, kredi çekmediyseniz sistemde bir skorunuz olmuyor ve size bankalar kredi vermiyor.
kredi kartı olmayana tüketici kredisi verilmediğini ilk defa duyuyorum. kaynak nedir?

ben işbankası diyorum diğerlerinin faiz leri çok uçuk hiç yanaşmayın derim sistemleride düzenli değil aradığın zman müşteri hizmetlerine ulaşmak bir ölüm

her zaman söylerim axess. 7 yıldır kullanıyorum. hiç aidat vermedim. bu yıl en az 700 tl chip para aldım.
harçama sözü veriyorsun. sana anınıda chip para veriyorlar.
tavsiye ederim.
tek yapman gereken bilinçli alış veriş ve yaptığın alış verişi takip edecen. borcunu zamanında ödeyecen. :++:

ing günlük paket kullanıcısı iseniz ing bonus en beğendiğim kredi kartı. Yıllık kart aidatı ve üyelik aidatı vs yok.

Hatta axess li olmak isteyen varsa, onu ben axess li yapayım. 2mizde 15 tl chip para alalım. :mrgreen: :+1:
özelden mesaj atabilirsiniz.

boş axess alacağınıza FISHCARD alın. puan dışında her 10tl için birde çekilişi hakkı kazanın. çekilişle her ay bolca hediye dağıtıyorlar.

13 senelik kredi karti kullanirim ve 100milyari tikir tikir oduyorum sicilim pekiyi bankalar beni pek sever.bankalar birliginde bir puaniniz var bu dogru

aslında hiç kullanmayacaksın.. sonra rahat duramıyosun arkadaş çok luzumlu olmayan şeyleri ıvır zıvırları toplamışsın eve barka .. öde babam öde

easytr' Alıntı:
mevcut' Alıntı:
easytr' Alıntı:
ayrıca herkesin en az bir kredi kartı alıp düzenli şekilde ödemesini yapması kendi lehine. çünkü yarın öbür gün ev, araba alırken kredi çekmeniz gerekirse bankalar kredi sicil skorunuza bakarak kredi veriyor yada vermiyor. bu skoruda belirleyen geçmiş dönem kredi kartı, kredi borçlarınız. eğer siz hiç kredi kartı kullanmadıysanız, kredi çekmediyseniz sistemde bir skorunuz olmuyor ve size bankalar kredi vermiyor.
kredi kartı olmayana tüketici kredisi verilmediğini ilk defa duyuyorum. kaynak nedir?

hiçbir bankada kaydı olmayan, hesabı bulunmayan birisine kredi verilmez. kredi kartını, kmh,kredi gibi ürünleri kullandıkça bkm'nin sizin için tuttuğu skorunuz sürekli artar. bu skor örneğin 1200 ve üzerindeyse başvurduğunuz krediler onaylanır. ama 200-300 gibi rakamlar varsa ya krediniz ya onaylanmaz yada kefil istenir.
Ben size bu bilginin kaynağı nedir diye sordum ama kaynağınızı açıklamamakta ısrarcısınız anlaşılan :)

Ayrıca banka hesabı ile kredi kartı da farklı şeyler, karıştırdınız sanırım. Banka hesabı olmayana kredi verilmemesi anlaşılabilir bi şey en kötü ihtimalle kredi çekilirken hesap açılır ama "kredi kartı olmayana tüketici kredisi verilmez" kuralını kim ne zaman koymuş hala merak ediyorum açıkcası :)

Sabit bir geliri olmayanlar için belki gerçekten vardır böyle birşey ama biz bordrolu çalışanlara kredi vermek için ne taklalar atıyor bankalar. Sonuçta sabit gelirli vatandaşız, mahkeme isterse maaşımıza bile haciz koydurup alırlar borçlarını.

Düzeltme: Mesajınızı şimdi gördüm hocam, o kaynak tartışılır bence. Kişisine göre değişiyodur o olay.

mevcut' Alıntı:
Ben size bu bilginin kaynağı nedir diye sordum ama kaynağınızı açıklamamakta ısrarcısınız anlaşılan :)

Ayrıca banka hesabı ile kredi kartı da farklı şeyler, karıştırdınız sanırım. Banka hesabı olmayana kredi verilmemesi anlaşılabilir bi şey en kötü ihtimalle kredi çekilirken hesap açılır ama "kredi kartı olmayana tüketici kredisi verilmez" kuralını kim ne zaman koymuş hala merak ediyorum açıkcası :)

Sabit bir geliri olmayanlar için belki gerçekten vardır böyle birşey ama biz bordrolu çalışanlara kredi vermek için ne taklalar atıyor bankalar. Sonuçta sabit gelirli vatandaşız, mahkeme isterse maaşımıza bile haciz koydurup alırlar borçlarını.

Düzeltme: Mesajınızı şimdi gördüm hocam, o kaynak tartışılır bence. Kişisine göre değişiyodur o olay.
...
hocam olay kredi vermeme durumu değil KREDİ NOTU durumu. her vatandaşın standart bir kredibilite notu vardır aynı şirketler gibi. siz bu notu yaptığınız bankacılık işlemleri ile (kredi kartı kullanımı, kredi çekmek vb..) arttırır yada azaltırsınız. aynı ehliyetlerde uygulanan puan sistemi gibi. zamanında ödenmeyen krediler, geciktirilen kredi kartı taksitleri vs.. sizin puanınızı yavaş yavaş aşağı indirir. bir nevi politikacıların da söylediği gibi YAPTIKLARINIZ YAPACAKLARINIZIN TEMİNATIDIR...

vakıfbankın öğretmenlere özel ücret almadığı meb öğretmen kart var..

word kart özellikli.. word kart birçok yerde taksit yapıyor..

garanti bonus kartta taksitleri iyi..

Bonus hem kendi kredi kartınıza hem ek kartınıza ücret alıyor 35+15....ayrıca kredi kartı bir hesaba bağlı olacağına göre her ay da hesap ücreti alıyor 3-5 lira....taksitler azalsın kapatacağım artık bonus defterini....bankasya da aidat almıyor.Vakıf bankınki de makul görünüyor.

AXess - fish kartımız var son derece memnunum kart aidatı yansıtıyorlar arayınca iptal ediliyor;yıllardır tek kuruş ödemedim;pek çok yerde geçerli bir kart;benzin-giyim-teknoloji çok cazip kampanyaları ekstra puanları oluyor...Hatta bir keresinde sony fotoğraf makinesi bile kazandım çekilişten.. :+1:

BBNET
Geri