yaasinn Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 331 12 Kasım 2019 #1 Hocalarım akıllı tahtalarda hangi kilit programını kullanıyorsunuz. ATAK MAKS E KİLİT
yaasinn Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 331 12 Kasım 2019 #2 Ben atak kullanıyorum sıkıntısı sanal masaüstü oluşturulabilmesi. Öğrenciler 3 dakika da olsa oynuyorlar maalesef.
Ben atak kullanıyorum sıkıntısı sanal masaüstü oluşturulabilmesi. Öğrenciler 3 dakika da olsa oynuyorlar maalesef.
yaasinn Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 331 12 Kasım 2019 #4 murcoban' Alıntı: Mehcan ekilit Genişletmek için tıkla ... Hocam e kilit de sanal masaüstü sorunu var mı peki
murcoban' Alıntı: Mehcan ekilit Genişletmek için tıkla ... Hocam e kilit de sanal masaüstü sorunu var mı peki
cenk76 Aktif Üye Mesajlar 120 13 Kasım 2019 #5 mehcan e kilit programı. Bütün akıllı tahtalarda kurdum. Çok güzel çalışıyor. Yapımcısına teşekkürler.
mehcan e kilit programı. Bütün akıllı tahtalarda kurdum. Çok güzel çalışıyor. Yapımcısına teşekkürler.
yaasinn Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 331 13 Kasım 2019 #7 oasisbilgisayar' Alıntı: k12yazilim.com (ücretli) Genişletmek için tıkla ... oasisbilgisayar' Alıntı: k12yazilim.com (ücretli) Genişletmek için tıkla ... ücretsiz olursa daha iyi olur hocam.
oasisbilgisayar' Alıntı: k12yazilim.com (ücretli) Genişletmek için tıkla ... oasisbilgisayar' Alıntı: k12yazilim.com (ücretli) Genişletmek için tıkla ... ücretsiz olursa daha iyi olur hocam.
parrs Aktif Üye Mesajlar 236 13 Kasım 2019 #8 Mehcan e kilit çok güzel. Ücretsiz. Sanal masaüstü oluşturulamıyor. Stabil çalışıyor. Kurulumu ve kaldırılması çok basit. İmage a dahil edebiliyorsunuz. Duyuru gönderme, karekodla giriş ve dahası...
Mehcan e kilit çok güzel. Ücretsiz. Sanal masaüstü oluşturulamıyor. Stabil çalışıyor. Kurulumu ve kaldırılması çok basit. İmage a dahil edebiliyorsunuz. Duyuru gönderme, karekodla giriş ve dahası...