hangi elektrikli süpürge

Kodla Büyü

ecezehra

Seçkin Üye
Seçkin Üye
bir elektrikli süpürge alacağım.Biraz araştırayım dedim.Ama demez olaydım.Biri philips maraton serisine iyi derken; diğeri aman ha yaklaşma diyor. Electrolux iyi diyenler var.toz torbasız bi süpürge arıyorum. philips maraton 9912, 9911 .9225 ELECTROLUX ULTRACAPTIC ZUCANIMAL TOZ TORBASIZ ELEKTRİKLİ SÜPÜRGE
ve fakir veyron turbo 2400 modellerini araştırıyorum. Philips ve electrolux yaklasık 800 tl fakir 500 tl gibi

Ne varsa bizim forumumuzda vardır düşüncesiyle ; bu işin piri aramızda mutlaka vardır.Bunlar hakkında bilginiz yada tavsiye edeceginiz başka bir ürün varsa yorumlarınızı bekliyorum

http://fakir.com.tr/i/72/commander-2400

senin aradığın bu.
Dyson teknolojisi ile donanmış
Kolay takma sökme temizleme
hocam neye göre bu diyorsunuz.Biraz açıklarmısınız. Bu özellikte philipsinde veya diğer markalarında süpürgesi var. Hemen hemen aynı fiyat

hocam bu süpergeler çok ağır haberin olsun..bence çekiş gücü kadar hafif kullanımınada dikkat et derim...samsung önerebilirim

Re: Ynt: hangi elektrikli süpürge

ecezehra' Alıntı:
http://fakir.com.tr/i/72/commander-2400

senin aradığın bu.
Dyson teknolojisi ile donanmış
Kolay takma sökme temizleme
hocam neye göre bu diyorsunuz.Biraz açıklarmısınız. Bu özellikte philipsinde veya diğer markalarında süpürgesi var. Hemen hemen aynı fiyat
Philips hiç denemedim. FAKİR buna benzeyen 2200 w modelini 3 senedir kullanıyorum. 220 tl ya almıştım.
Mübareklerin hepsi anlaşıp fiyat artırmışlar.
Hocamın dediği gibi hafiflik te önemli
Çektiğin zaman arkandan kolay gelmeli. Yoksa yorulursun ve sıklıkla hortum değişimi yapmak zorunda kalırsın.Her 100gr dahi önemli.

Evdekinin markası
Fakir powerMax 2200 müş.
Az evvel baktım.

Benimkinin fiyatı 400ü geçmez ama ancak internetten alırsınız. MAĞAZALARDA. BULMANIZ ZOR

Hocam fantom arnica sinbo bu markalar bikackez canimi yakti iyi birseyler olsun istiyorum

hocam tercih ve karar muhakkak senin
fakat,
su filtreli olanlar daha sağlıklı sanırım bunuda göz önüne almanızı öneririm.

Hocam evde arnica sulu süpürge var biraz eski olanlardan inanin sesinden naska hicbirseyi yok cok sesli ve emis gucu cok az.oyuzden yeni bir supurge bakiyorum

Philips maratin 9912 modelini aldik. Eşimin yorumlarindan anladığım kadariyla dogru tercih yaptigimizi düşünüyorum.

Philips maratin 9912 modelini aldik. Eşimin yorumlarindan anladığım kadariyla dogru tercih yaptigimizi düşünüyorum.
Bu süprgenin emiş gücü yüksek olduğu için halıya yapışır sizi yorar dedi bikaç satıcı.Eşinizin böyle bi sıkıntıcı var mı hocam?

Hocam biraz tuzlu ama ben oğlum rahatsızlanınca ihlas aura temizlik robotu aldım. Diğer süpürge ile yeni süpürülen bir halıdan halıdan çıkan kiri görünce insan ben nerede yaşıyorum diyor. Halı yıkaması falan var sözde ama onlar hikaye, halı yıkama özelliği hiç bir işe yaramaz bence ama makine bambaşka bişey.

BBNET
Geri