peki hocam sedan olarak bu fiyatlara hangi araçları önerirsiniz...açıkçası düşük model araba almak istemiyorum.örneğin 2000-2001 gibi.bana 3 yıl yetecek araba olsa yeter borcunu kapatıp sedan almayı bende düşünüyorum fakat şuan küçük arabada benim işimi görür.Haliyle eşim ben ve bebeğim....azizerkut' Alıntı:o fiyata bence hiçbiri çünkü saydığınız arabaların hepsi kısa arabalar bence daha uygun bir fiyata sedan bir araba almalısın hocam arabaya verilen paraya değmez, ben bunu yeni anladım 3 senede 3 araba değiştiren birinden öneridir, bunlardan 2 tanesi sıfır araç
NEDEN SEDAN ARKADAŞLAR?BAYSUKRU' Alıntı:peki hocam sedan olarak bu fiyatlara hangi araçları önerirsiniz...açıkçası düşük model araba almak istemiyorum.örneğin 2000-2001 gibi.bana 3 yıl yetecek araba olsa yeter borcunu kapatıp sedan almayı bende düşünüyorum fakat şuan küçük arabada benim işimi görür.Haliyle eşim ben ve bebeğim....azizerkut' Alıntı:o fiyata bence hiçbiri çünkü saydığınız arabaların hepsi kısa arabalar bence daha uygun bir fiyata sedan bir araba almalısın hocam arabaya verilen paraya değmez, ben bunu yeni anladım 3 senede 3 araba değiştiren birinden öneridir, bunlardan 2 tanesi sıfır araç
yan ürün orjinalinden nasıl daha iyi olabilirki. fabia ve polonun motorları aynı ama fabia da özellikle iç dizaynda kullanılan malzemeler kesinlikle 2. sınıf.muzy2007' Alıntı:şükrü ben 1.5 sene önce skoda fabia special aldım. 2005 model. fiyat 16000 tl. Gayet memnunum. Hiç bir sorun çıkmadı, yakıt ekonomik. Güvenlik, sağlamlık ve konfor açısından fiesta ve polodan iyi olduğunu düşünüyorum. onları da kullandım.
eyvallah muzaffer,fabiayı düşünüyorum fakat tokatta fazla tutmuyor.Olurda acil satmam gerekirse piyasası burda yok.Nettende hemen satamayabilirim.Sırf bu yüzden çekincelerim var...muzy2007' Alıntı:şükrü ben 1.5 sene önce skoda fabia special aldım. 2005 model. fiyat 16000 tl. Gayet memnunum. Hiç bir sorun çıkmadı, yakıt ekonomik. Güvenlik, sağlamlık ve konfor açısından fiesta ve polodan iyi olduğunu düşünüyorum. onları da kullandım.
evet 2. eli biraz yavaş. 3-4 sene falan kullanacaksan şimdiden satışı düşünme bence. hayırlısı olsun şimdiden.eyvallah muzaffer,fabiayı düşünüyorum fakat tokatta fazla tutmuyor.Olurda acil satmam gerekirse piyasası burda yok.Nettende hemen satamayabilirim.Sırf bu yüzden çekincelerim var...