hangi araba...

Kodla Büyü

19000 tl ye hangisi?

• Ford Fiesta

Oy: 19 30.2%
  • W.Polo

Oy: 29 46.0%
  • Skoda Fabia

Oy: 9 14.3%
  • Ren.Clio3

Oy: 6 9.5%

• Kullanılan toplam oy
    63

baysukru

Aktif Üye
19000 tl ye 2004-2005 polomu ,2006 model fiestamı,2004-2005 fabia mı yoksa,çok yok ama clio3 hatchback mi?lpg li olarak düşündüm.Siz olsanız hangisini alırdınız..Teşekkürler

o fiyata bence hiçbiri çünkü saydığınız arabaların hepsi kısa arabalar bence daha uygun bir fiyata sedan bir araba almalısın hocam arabaya verilen paraya değmez, ben bunu yeni anladım 3 senede 3 araba değiştiren birinden öneridir, bunlardan 2 tanesi sıfır araç

azizerkut' Alıntı:
o fiyata bence hiçbiri çünkü saydığınız arabaların hepsi kısa arabalar bence daha uygun bir fiyata sedan bir araba almalısın hocam arabaya verilen paraya değmez, ben bunu yeni anladım 3 senede 3 araba değiştiren birinden öneridir, bunlardan 2 tanesi sıfır araç
peki hocam sedan olarak bu fiyatlara hangi araçları önerirsiniz...açıkçası düşük model araba almak istemiyorum.örneğin 2000-2001 gibi.bana 3 yıl yetecek araba olsa yeter borcunu kapatıp sedan almayı bende düşünüyorum fakat şuan küçük arabada benim işimi görür.Haliyle eşim ben ve bebeğim....

şükrü ben 1.5 sene önce skoda fabia special aldım. 2005 model. fiyat 16000 tl. Gayet memnunum. Hiç bir sorun çıkmadı, yakıt ekonomik. Güvenlik, sağlamlık ve konfor açısından fiesta ve polodan iyi olduğunu düşünüyorum. onları da kullandım.

BAYSUKRU' Alıntı:
azizerkut' Alıntı:
peki hocam sedan olarak bu fiyatlara hangi araçları önerirsiniz...açıkçası düşük model araba almak istemiyorum.örneğin 2000-2001 gibi.bana 3 yıl yetecek araba olsa yeter borcunu kapatıp sedan almayı bende düşünüyorum fakat şuan küçük arabada benim işimi görür.Haliyle eşim ben ve bebeğim....
NEDEN SEDAN ARKADAŞLAR?
BEN KULLANDIM ve SATTIM. Geri geri gitmede keskin viraj almada özellikle park konusunda sıkıntı çektim.
Avantajları
1-Genelde içleri çok geniştir.

2-Bagaj sorununuz yoktur
HANGİSİ İÇİN SEDAN

Hocam bende skoda fabia var 2004 model special sedan beyaz renk lpg li geçen sene 16000 tl ye aldm çok memnunum hiç bir sıkıntısı yok Güvenlik, sağlamlık konfor ve kalite hepsi içinde var ve yakıt konusunda çok memnunum ben tavsiye eder ve tek geçerim.. :+1: :+1:

muzy2007' Alıntı:
şükrü ben 1.5 sene önce skoda fabia special aldım. 2005 model. fiyat 16000 tl. Gayet memnunum. Hiç bir sorun çıkmadı, yakıt ekonomik. Güvenlik, sağlamlık ve konfor açısından fiesta ve polodan iyi olduğunu düşünüyorum. onları da kullandım.
yan ürün orjinalinden nasıl daha iyi olabilirki. fabia ve polonun motorları aynı ama fabia da özellikle iç dizaynda kullanılan malzemeler kesinlikle 2. sınıf.

muzy2007' Alıntı:
eyvallah muzaffer,fabiayı düşünüyorum fakat tokatta fazla tutmuyor.Olurda acil satmam gerekirse piyasası burda yok.Nettende hemen satamayabilirim.Sırf bu yüzden çekincelerim var...

eyvallah muzaffer,fabiayı düşünüyorum fakat tokatta fazla tutmuyor.Olurda acil satmam gerekirse piyasası burda yok.Nettende hemen satamayabilirim.Sırf bu yüzden çekincelerim var...
evet 2. eli biraz yavaş. 3-4 sene falan kullanacaksan şimdiden satışı düşünme bence. hayırlısı olsun şimdiden.

Bence iki yaş küçük olsun ama civic-corolla-focus dan biri olsun. Hem çabuk satılır. Hem sorunsuzdur.

hocam tokatta bizim arkadaşlar biniyorlar. özellikle turhalda superb bile çoğaldı. Ama Turhalda binecek araba istiyorsan ya renault ya da vw alacaksın. başkası tutmuyor.

bu seçeneklerden w.polo ilk tercihim olur ikinci tercih fiesta olur benim içinde bende beklemedeyim ve takipteyim opel astra düşünüyorum bende hocam bulabilirsem:)

motorundan dolayı polo ya da fabia olabilir ama iç malzemesinden dolayı skoda grubunu eliyorum. İki tane sıfır skoda aldım ikisinden de daha ilk aylarında tıkırtılar duymaya başladım. pederin passatta bu tıkırtılar duyulmuyor nedense. Superb de de octavia da da bu tıkırtılar oldu. fabia da daha fazla olacağı kesin. Vw almalısınız. Alman malın iyisini kullanılır ama parasını da fazla fazla ister. Uzun yıllar sorunsuzluk isteyen vw tercih etsin.

BBNET
Geri