Hangi Araba-2

Kodla Büyü

Hangi arabayı tercih edersiniz(2024 model)?

• Tyron

Oy: 8 5.8%
  • Tiguan R-Line

Oy: 20 14.5%
  • Tucson

Oy: 17 12.3%
  • Ds 7

Oy: 8 5.8%
  • Sportage

Oy: 22 15.9%
  • C5 AirCross

Oy: 5 3.6%
  • 3008

Oy: 9 6.5%
  • Qashqai

Oy: 17 12.3%
  • Chery

Oy: 10 7.2%
  • BYD

Oy: 22 15.9%

• Kullanılan toplam oy
    138
Benimki de 2000 kmde hocam. Bir sorun gözükmüyor. Sizde ne gibi sorun çıktı.Satarken kâr zarar durumu ne oldu?
Hocam yağ seviyeni kontrol eder misin? Ben 30 bin zararına sattım kurtuldum diye sevindim. Dpf temizlemesinde uyarı vermiyor biz arkadaşlarla odb cihazı ile geziyorduk. Yağ seviyesini şu yüzden söyledim. Eğer temizlemeyi kaçırırsan mazot yağa karışıyor o zaman yağ yükseltme oluyor.

Hocam yağ seviyeni kontrol eder misin? Ben 30 bin zararına sattım kurtuldum diye sevindim. Dpf temizlemesinde uyarı vermiyor biz arkadaşlarla odb cihazı ile geziyorduk. Yağ seviyesini şu yüzden söyledim. Eğer temizlemeyi kaçırırsan mazot yağa karışıyor o zaman yağ yükseltme oluyor.
Hyundai i20'de aynı sorunu yaşadım. Partikül filtresi şehir için kısa mesafede markadan bağımsız sıkıntı yaşatıyor. Bende çok çektim. Mazota yağ karışması sıkıntısı büyük dert. Bence kısa mesafede aldanıp dizel almamak lazım. Dizel iyi hoş deniyor ama artık eski dizel değil dizeller. Yeni emisyon normları ile kullanıcıyı çıldırtır hale geldi.

Günlük durmaksızın en az 50km yol yapmak lazım ki partikül filtresi sıkıntı çıkartmasın. Ama bu şartta bile şehir içine 3-5 gün girin dpf hayırlı olsun. Hyundai bu işi çözememiş bence. Diğerleri adblue vs ile çözerken hyundai mazotla çözmeye çalışıyor kısa mesafede de bu sıkıntı çıkartıyor.

Benzinli araç kullanıyorum 5 senedir. Şükür çalışıyor.

Adblue olsun partikül filtreleri olsun. Sanki dizel araçlar satılmasın diye çıkartılmış şeyler. Çevreye faydası da tartışılır.

BBNET
Geri