bilgisayarmax' Alıntı:hocam ben de 7 haftalık hamileyim ama bilgisayar başında duruyoruz.durmayıp napıcaz baksanıza iş güç bir sürü![]()
genedrom' Alıntı:hocam ben hamileyken 20+1 labdaydım tabi ki de zararı var radyasyon elektriksel yüklenme falan filan
eşimle çok tartıştık bu konuda yapacak bir şey yoktu dersi labda işlemek zorundasın yoksa ders olmuyor ama normal sınıfta idare ederim dersen sen bilirsin
ama okuldan sonra bana araba kapısını kapatmak dokunduğumda elektrik çarpar gibi olurdu aman zaten erken doğum riskinden dolayı 7 aylık hamileyken rapor verdi doktor
olmazsa sizde öle yapın doktora anlatın durumu rapor versin (son çözüm olarak)
allah tamamına erdirsin sağlıkla mutlulukla kucaklamak nasip etsin bebeğinizi![]()
nurhayat' Alıntı:bilgisayarmax' Alıntı:hocam ben de 7 haftalık hamileyim ama bilgisayar başında duruyoruz.durmayıp napıcaz baksanıza iş güç bir sürü![]()
maşallah hocam ne güzel, aynı gidiyoruz o zaman..benim ilk daha, sizin de mi öyle?
Tavsiyeler için teşekkürlerZMF' Alıntı:mrb arkadaşlar ben 8. ayıma kadar 20 kilo almama rağmen hop oraya hop buraya koşıyodum kendimi iyi hissittiğim için. hiç bir sorunum olmayınca bende 35. haftaya kadar gittim okula ama amaaaa sonu iyi olmadı son aylarınız sizin dinlenerek geçirmeniz gereken bi dönem ben biraz tez canlı olduğum için yerimde duramadım ve bedeli biraz ağır oldu. 36 haftada doğum oldu 15 günlük yoğum bakımda kaldı bebeğim . ben bu tecrübeyi yaşayan biri olarak size derim ki 32. haftanda ayrıl .son zamanlarını dinlenerek geçir. bol bol yürü. yürümek doğumu kolaylaştırıyor çünkü. saatlerce bil. başında oturmayın sakın. azimle yürüyen arkadaşlarım hep iyi sonuç aldılar çünkü maalesef ben yürümedimdiyorum hiç ağırlaşamadım çok iyi hissediyorum kendimi ama farkında değilim yada hafife aldım dinlenmeyi ama önemli arkadaşlar. deli gibi okuldan gel koştur koştur evi temizle yemek yap bulaşık ortalık dinlenmeyi es geçtim ama sonu iyi olmadı. yormayın kendinizi strese girmeyin herşey olacağına varıyor. Kafanızı fazla meşgul etmeyin kendinize iyi bakın gerisini Allaha bırakın. İnanın planladığınız gibi olmuyor. Bende hastaneden bebeğimle çıkıcam diye hayal etmiştim ama eli boş dönmek çok zor bi durum. Allah kimseye(düşmanıma da ) yaşatmasın. Kimse sizden ve bebeğiinzden kıymetli değil. İnşallah hepiniz kucağınızda bebeğinizle evinize dönersiniz.
Enterprise' Alıntı:Bende de oyle oluyodu sonunda da bayildimHocam oksijen oranimiz dusuyormus cok konusmak vucuttaki oksijeni dusururmus kapi cami acik tut az konusmaya calis bide su orani duserse oksijen oranida dusuyormus kan orani da ayni sekilde bide bebek 5 ve 6. Aylarda cigere baski yapiuormus durdugu yerden dolayi Allqh yardimcin olsun bol bol dinlenmeye calis sakin bayilirsanda uzun sure baygin kalma
Enterprise' Alıntı:Hocam dr. Bana oksijensiz kalıp bayılırsan bebekte oksijensiz kalabilir dedi ve bir süre yanlız kalamadım bayılırsam diye. Teyzemdede aynısı oldu kansızlıjtan diye kan verdiler ona o da öyle düzeldi
bilgisayarmax' Alıntı:nurhayat' Alıntı:bilgisayarmax' Alıntı:hocam ben de 7 haftalık hamileyim ama bilgisayar başında duruyoruz.durmayıp napıcaz baksanıza iş güç bir sürü![]()
maşallah hocam ne güzel, aynı gidiyoruz o zaman..benim ilk daha, sizin de mi öyle?
merhaba hocam.msjı yeni gördüm ne güzel aynı gidiyorsakbenim de ilk.Allah hepimize kucağımıza almayı nasip etsimn