Yıllardır halkeğitim kursları veriyorum hocam. En büyük sıkıntılardan bir tanesi de ücret konusu zaten. DYK'da 5 saat veren bir öğretmen ile aynı ücreti almam için benim 10 saat kurs vermem gerekiyor. Bu şartlarda zaten kurs açmak çok da mantıklı değil...Hocam ek ders ücreti yüksek olsa öğretmen arkadaşlar istekli olur yoksa bu ücretlere istekli öğretmen bulmak çok
Peki şu soruya cevap verebiliyorlar mı? Din Kültürü Öğretmeni, Edebiyat öğretmeni, vs vs BTR olursa ne kursu açacak?Merhaba arkadaşlar, Batman il mem BTR görevlendirmesi için halkeğitim kursu açmayı görevlendirme şartı sayıyor. Sizce bu konuda nasıl bir yol izlemeliyiz? Fikirlerinizi bekliyorum arkadaşlar...
Sadece bilişim öğretmenlerinin başvurularında kurs açmayı kriter olarak veriyorlar. Diğerlerinde böyle bir sorun yok...Peki şu soruya cevap verebiliyorlar mı? Din Kültürü Öğretmeni, Edebiyat öğretmeni, vs vs BTR olursa ne kursu
Derken?Herkese mi sadece sana mı?
kadronuz halk eğitimde olduğu için mi? Yoksa küçük ilçede teksiniz ve kurs istatistik istiyorlar diye mi acaba? Bağlamı bilmeyince çok yorum yapılamıyor hocam.Derken?