hakanyandım
Üye
Halk EĞitimde diyelim ki akşam 15 saatlik kursumuz var: Gündüz hiç kursumuz yok. Bu 15 saat maaş karşılığı mı sayılır yoksa mesai dışı olduğu için direk ek ders mi sayılır?
bu konuyu ben de merak ediyorum :?:poet' Alıntı:ama hocam ben yanlış bilmiyorsam akşamları ve hafta sonları biz istemediğimiz sürece mesai saatleri dışında bize kurs açamıyorlar. Ben bu durumu sorduğumda mezvuatta boşluk olduğu söylendi.
15 + 28 yazacaktım. bilgisi olan var mı :?:poet' Alıntı:1+28 nasıl oluyor hocam?
poet' Alıntı:ama hocam ben yanlış bilmiyorsam akşamları ve hafta sonları biz istemediğimiz sürece mesai saatleri dışında bize kurs açamıyorlar. Ben bu durumu sorduğumda mezvuatta boşluk olduğu söylendi.
Ön uyarı: formatörsünüz veya normal bi okulda öğretmensiniz..Rüzgara Karşı'' Alıntı:15 + 28 yazacaktım. bilgisi olan var mı :?:poet' Alıntı:1+28 nasıl oluyor hocam?
kursların talebine bağlı diye biliyorum. işte çalışanlar ve öğrenciler gündüz gelemiyorangel_33' Alıntı:halk eğitimin mesai saati nasıl oluyor arkadaşlar?
Rüzgara Karşı'' Alıntı:kursların talebine bağlı diye biliyorum. işte çalışanlar ve öğrenciler gündüz gelemiyorangel_33' Alıntı:halk eğitimin mesai saati nasıl oluyor arkadaşlar?
ben o kursu haftada 16 saat vereceğim zaten. bir sınırlama yok diye biliyorum.bilg_ogr' Alıntı:Rüzgara Karşı'' Alıntı:kursların talebine bağlı diye biliyorum. işte çalışanlar ve öğrenciler gündüz gelemiyorangel_33' Alıntı:halk eğitimin mesai saati nasıl oluyor arkadaşlar?
maaş karşılığı 15 , ekders maksimum 18 hocam ilköğretimdeki gibi.(böte mezunları için )
mesai saatleri size bağlı akşam hafta sonu olabiliyor.kursun durumuna göre..
hocam benim aklıma takılan bir soru var?ben bilgisayar kullanımı kursu vermek istiyorum.bu kursu haftada 16 saat verebilirmiyim?
yani herhangi bir kursla ilgili haftallık toplam ders saatinde bir sınırlandırma var mı?
hocam 28 saat ek dersi yönetmeliklerle gösterir misiniz? müdür yardımcımız sormuştu...skorkmazz' Alıntı:böte mezunuyum kadrlu olarak halk eğitime atandım. 4 ekime kadar hergün 3 saat maaş karşılığı kuruma gidip oturdum. 5 ekim itibarıyla kurslarım başlıyor. hafta içi salı,çarş,perş,cuma öğleden sonraları 6 şar saat toplam (24 saat) diğer kursum ise haftasonu c.tesi,pazar 8*2=16 saat olmak üzre onayları alındı.
bu iki kurs haftada 40 saat oluyor. 15 saat maaş karşılığı 25+3=28 saat ekders olacak (+3 nereden geldi derseniz yönetmelik gereği 30 saate kadar her 10 saatte 1 saat planlama ekdersi var ) 15 tatil ve yaz tatilleri serbest siniz. ben kalırım kurs açarım derseniz ekdersin tamamı size kalır (maaş karşılığı yoktur.)
bazı ilçelerin uygulamaları farklı olabilir. müdürler yönetmelikleri kendilerine göre yorumlayabiliyorlar
benim kursumda 4 ekimde başladı hocam.bende kus olmazsa ne olur diye merak ediyordum.skorkmazz' Alıntı:böte mezunuyum kadrlu olarak halk eğitime atandım. 4 ekime kadar hergün 3 saat maaş karşılığı kuruma gidip oturdum. 5 ekim itibarıyla kurslarım başlıyor. hafta içi salı,çarş,perş,cuma öğleden sonraları 6 şar saat toplam (24 saat) diğer kursum ise haftasonu c.tesi,pazar 8*2=16 saat olmak üzre onayları alındı.
bu iki kurs haftada 40 saat oluyor. 15 saat maaş karşılığı 25+3=28 saat ekders olacak (+3 nereden geldi derseniz yönetmelik gereği 30 saate kadar her 10 saatte 1 saat planlama ekdersi var ) 15 tatil ve yaz tatilleri serbest siniz. ben kalırım kurs açarım derseniz ekdersin tamamı size kalır (maaş karşılığı yoktur.)
bazı ilçelerin uygulamaları farklı olabilir. müdürler yönetmelikleri kendilerine göre yorumlayabiliyorlar
poet' Alıntı:ama hocam ben yanlış bilmiyorsam akşamları ve hafta sonları biz istemediğimiz sürece mesai saatleri dışında bize kurs açamıyorlar. Ben bu durumu sorduğumda mezvuatta boşluk olduğu söylendi.