B bt3468 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 370 14 Mayıs 2014 #1 il içi atamalarında halk eğitim merkezleri neden gözükmüyor. :verymad: :verymad:
M murathan21 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 844 14 Mayıs 2014 #3 bt3468' Alıntı: il içi atamalarında halk eğitim merkezleri neden gözükmüyor. :verymad: :verymad: Genişletmek için tıkla ... il içine değil de norm fazlası,iller arası açılıyor bazen ve torpilli olanların gittiği yer halk eğitim norm kadroyu valilik açar kapatır
bt3468' Alıntı: il içi atamalarında halk eğitim merkezleri neden gözükmüyor. :verymad: :verymad: Genişletmek için tıkla ... il içine değil de norm fazlası,iller arası açılıyor bazen ve torpilli olanların gittiği yer halk eğitim norm kadroyu valilik açar kapatır
B bt3468 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 370 14 Mayıs 2014 #4 :verymad: :verymad: murathan21' Alıntı: bt3468' Alıntı: il içi atamalarında halk eğitim merkezleri neden gözükmüyor. :verymad: :verymad: Genişletmek için tıkla ... il içine değil de norm fazlası,iller arası açılıyor bazen ve torpilli olanların gittiği yer halk eğitim norm kadroyu valilik açar kapatır Genişletmek için tıkla ...
:verymad: :verymad: murathan21' Alıntı: bt3468' Alıntı: il içi atamalarında halk eğitim merkezleri neden gözükmüyor. :verymad: :verymad: Genişletmek için tıkla ... il içine değil de norm fazlası,iller arası açılıyor bazen ve torpilli olanların gittiği yer halk eğitim norm kadroyu valilik açar kapatır Genişletmek için tıkla ...