Halk Eğitim Merkezine atanan arkadaşlar göreve ne zaman başlayacaklar 1 temmuza kadar gitmek mecburi mi seminer dönemi uygulaması var mı? yoksa hemen başlayıp tatile mi giriyorlar...
Phascolarctos cinereus' Alıntı:1 temmuz a kadar zorunlu. üstüne ekders de yok![]()
hocam 1 temmuzda kapanıp 1 eylüldemi başlarız..yani tatil var..aydinkara68' Alıntı:hocam bende hem'e atandım. seminer dönemi var ekders de varmış ben halk eğitim ile görüştüm.
esfuny' Alıntı:mrb arkadaşlar bende halk eğitimde çalışıyorum. son güne kadar okulda durup ekdersinizi alıp son günde halk eğitime başlayabilirsiniz. çünkü halk eğitimde ekders yok seminer dönemi için. 1 temmuz itibari ile de tatiliniz başlar. isterseniz kurs alabilirsiniz. hayırlı olsun atanan arkadaşlara.
rasim535' Alıntı:esfuny' Alıntı:mrb arkadaşlar bende halk eğitimde çalışıyorum. son güne kadar okulda durup ekdersinizi alıp son günde halk eğitime başlayabilirsiniz. çünkü halk eğitimde ekders yok seminer dönemi için. 1 temmuz itibari ile de tatiliniz başlar. isterseniz kurs alabilirsiniz. hayırlı olsun atanan arkadaşlara.
Yanlışınız var günlük 3 er saat ek ders veriliyor. İlgili yazıyıda bir üstteki mesajda verilen linkte paylaştım.
Ama burada verilen 3 saat ekders, seminer konusu verilip 1 saatte bitirip 2 hafta ekders alma şeklinde değil
mahalle mahalle, sokak gezip alan taraması yapma, istenilen kursları talepleri öğrenme şeklinde...