B Btmuharrem Aktif Üye Mesajlar 104 22 Haziran 2017 #1 Halk Eğitim Merkezinde dersi olan öğretmenlerde bayram sonrası tatil yapacaklar mı?
omd Hiperaktif Üye Hiperaktif Mesajlar 7,038 22 Haziran 2017 #2 Biz insan değil miyiz GM 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
A aysgul81 Üye Mesajlar 14 22 Haziran 2017 #3 Bizde idari izin yokmuş..önümüzdeki hafta geleceğimizi söylediler..sizde de durum bu şekilde mi merak ediyorum
Bizde idari izin yokmuş..önümüzdeki hafta geleceğimizi söylediler..sizde de durum bu şekilde mi merak ediyorum
B Btmuharrem Aktif Üye Mesajlar 104 22 Haziran 2017 #4 Aynen arkadaşlar bizde durum aynı . Üstelik maaş karşılığınız dolmadığı için ek ders vermeyeceğiz diyorlar LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aynen arkadaşlar bizde durum aynı . Üstelik maaş karşılığınız dolmadığı için ek ders vermeyeceğiz diyorlar LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
B Btmuharrem Aktif Üye Mesajlar 104 22 Haziran 2017 #5 Ayrıca diyanet işleri mesaj göndermiş öğreticilerine bayram sonrası tatil ilan etmişler. Meb Bizlere geleceksiniz diyor LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ayrıca diyanet işleri mesaj göndermiş öğreticilerine bayram sonrası tatil ilan etmişler. Meb Bizlere geleceksiniz diyor LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
P phantosos Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 278 22 Haziran 2017 #6 Hocam bayram sonunda 3 gün gelip 7 saat ek ders alacağıma (maaş karşılığı kesildikten sonra) 3 gün rapor alıp dinlenmeyi tercih ederim.
Hocam bayram sonunda 3 gün gelip 7 saat ek ders alacağıma (maaş karşılığı kesildikten sonra) 3 gün rapor alıp dinlenmeyi tercih ederim.