halk' Alıntı:Sunu, tasarım, içerik her şey çok hoş olmuş ama ben bu yöntemle ders anlatmam asla.
Konu pencere açma derim. Netsupport ile ekranlara bir kere gönderirim. Sonra kendilerine uygulatırım.
Sonra derim ki konu pencere kapama. Bir defa ekranlara gönderirim. Ardından onlar uygularlar. Ben de o sırada aralarda dolaşırım yapamayanlara yardım ederim.
fluent' Alıntı:Hazırladım orta düzeyde bir döküman, yararlı olur inşallah, ilk gün ki konular için slayt da ekledim.
Fener09' Alıntı:fluent' Alıntı:Hazırladım orta düzeyde bir döküman, yararlı olur inşallah, ilk gün ki konular için slayt da ekledim.
vay hakanım vay, demek Bolu HEM' de görevlisin. ben de ders notlarından faydalandım eline sağlık. bakalım benim kim olduğumu tahmin edebilecek misin?
nerden bildin yav?fluent' Alıntı:Fener09' Alıntı:fluent' Alıntı:Hazırladım orta düzeyde bir döküman, yararlı olur inşallah, ilk gün ki konular için slayt da ekledim.
vay hakanım vay, demek Bolu HEM' de görevlisin. ben de ders notlarından faydalandım eline sağlık. bakalım benim kim olduğumu tahmin edebilecek misin?
Cansu desem doğru tahmin eder miyim acaba![]()