HALK EĞİTİMDE TATİLDEN DOLAYI KURS PLANI VE RESMİ BİTİŞ TARİHİ ARASINDAKİ FARK

Kodla Büyü

h-bote

Üye
Arkadaşlar merhaba. Halk eğitimde bir haftalık ara tatili düşünerek kurs planını yaptım. Fakat eyaygında kurs 22 kasımda biterken yıllık planda 29 kasım olarak gozukuyor. Hangı tarıhı dıkkate alıp defterı doldumalıyım ve kursu bıtırmelıyım. Bu aradakı bır hafta onemlı cunku yenı kursum baslayacak.Sızler nasıl yapıyorsunuz

Hocam eyaygın kurslarında telafi vs olmaz dolayısıyla eyaygında yazan neyse yazıyorsa o şekilde plan hazırlanmalıdır.

Hocam eyaygına göre planinizi idare onaylamadi mi , yoksa sonradan sizin bilginizin dışında idare kursu revize mi etti. Normalde idare kurs planını hazirlar ogretmende o plana gire kendi planini hazırlar müdürde kontrol edip onaylar

Eyaygın ile kurs planı aynı olmalı hocam. Tatil günlerini dikkate alarak eyaygın sistemi plan günlerini ayarlar. Müdür yardımcınız ile kontrol edip kendi planınızı ona göre tekrar gözden geçirip düzenlemelisiniz. Eyaygın sistemine göre not girişi ve devamsızlık girişi yapıldığı için o sistemde kursunuz nasıl görünüyorsa ona göre belge düzenleniyor.

Hocam eyaygına göre planinizi idare onaylamadi mi , yoksa sonradan sizin bilginizin dışında idare kursu revize mi etti. Normalde idare kurs planını hazirlar ogretmende o plana gire kendi planini hazırlar müdürde kontrol edip onaylar
Hocam direkt müdür yardımcısı sormadan bır kursuma tatıl koyarken dıgerıne koymadan eyaygına gırmıs. Bende planı verdım sonradan farkettım durumu bıraz geç kaldım tatıle girince anladım durumu. Tecrübe oldu banada teşekkür ederim

Hocam direkt müdür yardımcısı sormadan bır kursuma tatıl koyarken dıgerıne koymadan eyaygına gırmıs. Bende planı verdım sonradan farkettım durumu bıraz geç kaldım tatıle girince anladım durumu. Tecrübe oldu banada teşekkür ederim
Ben planı vermeden önce onların e-yaygına işlemesini bekliyorum. Sonrasında e-yaygına bakıp ona göre planı düzenleyip o şekilde veriyorum.

E-yaygındaki tarihler neyse kurs ona göre işlenir. yani kursunuzun yıllık planını 22 kasım bitiş olarak ayarlamanız gerekiyor.

BBNET
Geri