HALK EĞİTİMİ MERKEZLERİ ÖĞRENCİLERİNE, KURSİYERLERİNE, YENİ KAYIT YAPTIRAN KURSİYERLERE VEYA ÖENMLİ GÜNLERDE SMS ATMANIN UCUZ YOLU ARKADAŞLAR...
www.tubissms.com
www.tubissms.com
poet' Alıntı:vodafone sms paketi kullanıyoruz. Vodafone'dan 9 TL'ye 12.000 SMS!
http://www.vodafone.com.tr/Tarifeler/su ... etleri.php
Vodafone Avantajlı Mesaj Paketleri
Vodafone Avantajlı Mesaj Paketleri ile kendinize uygun olan paketi seçerek doyasıya mesajlaşabileceksiniz. Üstelik hem faturalı hem de faturasız hatlarda!
Eğer, Vodafone abonesi değilseniz, size en yakın Vodafone Cep Merkezi'ne uğrayarak hemen abone olabilirsiniz.
Paket Aylık Fiyatı*
Her Yöne Mini Her Yöne 50 SMS 4 TL
Her Yöne Midi Her Yöne 500 SMS 7.5 TL
Vodafone'lularla Maksi Vodafone'lularla 5000 SMS 7.5 TL
Her Yöne Maksi Vodafone'lularla 10000 SMS ve diğer yönlere 2000 SMS 9 TL
http://www.vodafone.com.tr/Tarifeler/12 ... paketi.php
Vodafone'dan 9 TL'ye 12.000 SMS!
7999'a ONIKIBIN yaz gönder, binlerce SMS senin olsun!
Eğer, Vodafone abonesi değilseniz, size en yakın Vodafone Cep Merkezi'ne uğrayarak hemen abone olabilirsiniz.
halk' Alıntı:Biz her yolu denedik. En iyisi teker teker aramak. Kursa gelecekseniz yarın şu saatte toplantı ve kesin kayıt yapacağız deyin. O saatte geldi geldi gelmedi kaydetmeyin.
Benim anlam veremediğim nokta şu; mesele çalışıp çalışmamak değil, tabiki herkes alnının teriyle kazanmak helal lokma yemek ister.halayst' Alıntı:hocam dedikleriniz doğru ama çalışmadan parayı yiyebiliyorsanız birşey diyemem.
ders ve ekders yönetmeliğine bakın hocam, aylık karşılığı ders maddesinde herşey açık ve net bir şekilde ifade edilmiş.hakomak' Alıntı:hangi yönetmelikte. Bizde kullanalım , gerektiğinde gösteririz.![]()
aynen dün kursa başladım gelecem diyen adamı arıyorum ben gelemeyecem bu ara işlerim var diyor bir de biz muhattap oluyoruz bu tiplerle..fluent' Alıntı:Valla artık suyunu çıkardılar, adamları telefonla tek tek arayıp toplantı yapıyoruz, bir gün önce toplantıya geliyor, ertesi gün kursa gelmiyor, arıyoruz tekrar ben karar değiştirdim diyor, yüzsüzlüğünde bu kadarı artık. En iyisi kursa yazılıp gelmeyenleri tespit edip 1 yıl boyunca hiçbir kursa almayacaksın geçerli bir mazereti yoksa, dağ gibi başvuru var, kurslar açılıyor 10 kişi 11 kişi.