bil Aktif Üye Mesajlar 149 22 Kasım 2007 #1 HALK EĞİTİMİ BİLGİSAYAR KURSU PLANI Ekli dosyalar HALKEĞİTİM bilgisayarkursprogram.doc.rar HALKEĞİTİM bilgisayarkursprogram.doc.rar 18.1 KB · Görüntüleme: 4,832
E everest25 Site Gezgini Mesajlar 34 22 Kasım 2007 #3 buda benden belki işinizi görür.. hafta da 10 saatlik hafta sonu 5+5 saat şeklinde.. isteyen olursa 2 saatlikte mevcut........ Ekli dosyalar Kurs planı.rar Kurs planı.rar 4.8 KB · Görüntüleme: 2,140
buda benden belki işinizi görür.. hafta da 10 saatlik hafta sonu 5+5 saat şeklinde.. isteyen olursa 2 saatlikte mevcut........
azra Aktif Üye Mesajlar 185 11 Mart 2008 #9 everest25' Alıntı: buda benden belki işinizi görür.. hafta da 10 saatlik hafta sonu 5+5 saat şeklinde.. isteyen olursa 2 saatlikte mevcut........ Genişletmek için tıkla ... hocam banada 2 saatlik olan lazım.mümkünse onuda gönderebilirmisiniz?yalnız bana hemen lazım.
everest25' Alıntı: buda benden belki işinizi görür.. hafta da 10 saatlik hafta sonu 5+5 saat şeklinde.. isteyen olursa 2 saatlikte mevcut........ Genişletmek için tıkla ... hocam banada 2 saatlik olan lazım.mümkünse onuda gönderebilirmisiniz?yalnız bana hemen lazım.
H hakanandok Üye Mesajlar 1 4 Nisan 2008 #13 selam arkadaşlar günde 2 saatten hafta içi her gün 160 saatlik halk eğitim merkezi bilgisayar kursu açtım elinde bu tip planı olanlar gönderebilirse minnettar kalırom. Teşşekkürler.
selam arkadaşlar günde 2 saatten hafta içi her gün 160 saatlik halk eğitim merkezi bilgisayar kursu açtım elinde bu tip planı olanlar gönderebilirse minnettar kalırom. Teşşekkürler.
fevzi07 Aktif Üye Mesajlar 166 2 Nisan 2010 #17 hocam banada 2 saatlik lazım paylaşırsanız sevinirim herkese kolay gele
A aresugur Üye Mesajlar 4 25 Eylül 2012 #25 teşeekürler .. acaba elinde günde 4 saatlik haftanın 5 günü olacak şekilde 160 saatlik plan olan varmı paylaşırsanız çok sevinirim saygılar.
teşeekürler .. acaba elinde günde 4 saatlik haftanın 5 günü olacak şekilde 160 saatlik plan olan varmı paylaşırsanız çok sevinirim saygılar.