Metehan' Alıntı:Bence zamın 3-4-5 olması hiç önemli değildi zam sadece %15 üzeri olsa mantıklı olurdu. enflasyon altında verilen zammın hiçbir anlamı yok. Zaten enfolsyon üzerinde çıakrsa farkını veriyorlar. Atıyorum 4 verdiler zammı enflasyon 6 çıktı aradaki %2lik farkı zaten veriyorlar. önemli olan ek ödemeydi onuda alamadık. zam verselerde olur vermselerde . Enflasyon bekenti üzeri çıkar ve fark zammını alırız) Ama mesleğimizin itibarını nasıl geri verecekler onu düşnüyorum.....
barthez' Alıntı:İnşaallah hakem heyetinden zam yok kararı çıkar.
volkankey' Alıntı:hakem heyeti = hükümet
sıradaki şarkı referandumda yetmez ama evetçilere gelsin
tayinci42' Alıntı:volkankey' Alıntı:hakem heyeti = hükümet
konunun referandumla alakası nedir? o referandum bugünde yapılsa evet derim..
Kesinlikle katılıyorum.Zam verilirse orda burda dillendirecekler en düşük öğretmen şu kadar yok enflasyon bu kadar öğretmenlere toplam bilmem kaç trilyon verdik...Teachnologist' Alıntı:Daha önce de defalarca yazdım. Oranlar konuşulmaya başlamadan bile. Hükümet 5+5 zamma razıydı hakem heyetinden de bu oran çıkacak tahminimce. Bu oranlarda vereceklerine hiç vermeseler bari orda burda zam verdik diyip durmazlar.
En dibe layık olduğumuz kanaatindeyim kıymetli hocam.tayinci42' Alıntı:barthez' Alıntı:İnşaallah hakem heyetinden zam yok kararı çıkar.
neden böyle bir dua ediyorsun.
volkankey' Alıntı:hakem heyeti = hükümet
aak' Alıntı:volkankey' Alıntı:hakem heyeti = hükümet
Bu güne kadar hayırcı olup da neyi çözdünüz bir somut örnek verebilir misiniz?
Teachnologist' Alıntı:Referandumla ne alakası var yorumları çok gereksiz. İşin aslı Referandumda bazılarının kandırıldığıdır. Ha referanduma hayır olsaydı ne olurdu yine bu oranları hükümet verir geçerdi. Ama kandırılmamış olurdunuz. Yok toplu görüşme veriyoruz yok böyle olacak yok şöyle olacak.... Ne oldu ne farketti. Bu madde ile referanduma evet dedirterek istedikleri maddeleri geçirdiler. Hem de bunu herkesin gözünün içine baka baka utanmadan. Olay HSYK idi oldu. Şimdi yargıdan adelet beklemeyin.