HaftasonuDüzenlenen sınavlarda öğretmen görevlendirmeSistemi

Kodla Büyü

oguz_efe

Aktif Üye
Görev yaptığım İlçedeki Şube Müdürünün isteği üzerine haftasonu düzenlenen Sbs, Mtsk, Açık Lise ve Açık İlköğretim sınavlarında görevlendirilecek öğretmenlerin görevlendirmeleri için bir sistem yaptım faydalanamak istersiniz diye sizinle paylaşıyorum. Kullanıcı adı: admin şifre:admin
asp-access

Ekli dosyalar

Hocam merhaba Sistemi Kurdum ama çalışmadı bazı nokatalar mesala anasayfada öğremenlerin başvuracağı alan açlımıyor.

hocam gönderdiğim veritabanı boş. aşağıda dediklerimi teker teker yaparsanız çalışır.
1- Birkaç tane kurum ekleyin.
2- Eklenen kurumlara personel ekleyin.
3- admin olarak girip sınav oluşturun. Yeni sınav oluşturma adımlarını sırasıyla (yeni sınav, Oturum, Sınav merkezi) uygulayın çalışacaktır.

Daha önce indirenlerin haberi olsun diye yazıyorum. Aşağıdaki değişiklilerden sonra birinci mesaja güncel halini yükledim.
1-Parola değiştirme sayfası eklendi hem admin hem user
2-personel listelemedeki bir sorgu hatası düzeltildi.
3-Sadece yöneticiye öğretmenlerini ad-soyad ve TC kimlik no değiştirme/ekleme/silme sayfası eklendi.
4-görev dağıtma sayfasında kendi web siteme yapılan haber ekleme işlemi silindi. (Görevelendirme sonunda hata veriyordu.)

Hocam kolay gelsin bunu indirdim fakat çalışmadı sizde çalışıyor mu?Çalışan son halini yükler misiniz?

Hocam bu dosyaları wwroot klasörüne kopyaladıktan sonra herhangi bir ayar yapmamız gerkiyor mu?Önce kendi bilgisayarımdan test etmek istiyrumm..Tşklerrr

BBNET
Geri