haftanın gunlerine gore değişen resim scripti

Kodla Büyü

berra_u

Seçkin Üye
Seçkin Üye
arkadaslar boyle bir şey daha once veridi mi bilmiyorum. ilçe milli eğitim sitesi için haftanın günlerine göre değişen album hazırlamam istendi. pazartesi hep aynı resim cuma hep aynı resim olacak sitede. bunu nasıl yapabilirim :?: :?: :?:

bende merak ettim cidden böşle bir kod var mı, belki günün sözü oluştururken kullanılan scriptler olabilir ama o da sayfa her açıldığında değişiyor, bilen olursa yazsa...

günün sözü diye bir script var ama oda tarihlere göre değişiyor bir gün boyunca kalır ama pazartesi yada salıyıda gösterebilirsin bu scriptle internetten bul bir dene yapamazsan yapar gönderirim

firzan' Alıntı:
günün sözü diye bir script var ama oda tarihlere göre değişiyor bir gün boyunca kalır ama pazartesi yada salıyıda gösterebilirsin bu scriptle internetten bul bir dene yapamazsan yapar gönderirim

hocam gunu scripti elimde var ama site her acıldıgında değişiyo. günlere göre değişeni bulamadım...

igoogle da bir benzer uygulama var.üst kısımdaki resim günün saatlerine göre değişiyor.otomatik olarak.tabi nasıl yapıldığını bilmiyorum ama bakarsanız belki yardımı olur.
merak ettim gerçekten güzel konu.

BBNET
Geri