mnyt Aktif Üye Mesajlar 114 29 Aralık 2011 #1 okul sağlık temizlik kulübü için hazırlamıştım umarım işinize yarar belgeyi pvc kaplattım en temiz seçilen sınıfın kapısında 1 hafta asılı kalıyor. o şekilde kullanıyoruz. Ekli dosyalar TEMİZ SINIF.jpg 156.4 KB · Görüntüleme: 6,032 TEMİZ SINIF.rar TEMİZ SINIF.rar 493.3 KB · Görüntüleme: 1,201
okul sağlık temizlik kulübü için hazırlamıştım umarım işinize yarar belgeyi pvc kaplattım en temiz seçilen sınıfın kapısında 1 hafta asılı kalıyor. o şekilde kullanıyoruz.
s_kajmeran Hiperaktif Üye Hiperaktif Mesajlar 3,888 29 Aralık 2011 #5 Elinize sağlık hocam... :alkis: :alkis: Yalnız sanki şöyle olmalıydı... Temiz SINIF, Temiz OKUL, Temiz DÜNYA... Yani temizlik bulunduğumuz yerden başlar gibi, yakından uzağa...
Elinize sağlık hocam... :alkis: :alkis: Yalnız sanki şöyle olmalıydı... Temiz SINIF, Temiz OKUL, Temiz DÜNYA... Yani temizlik bulunduğumuz yerden başlar gibi, yakından uzağa...
teksen Hiperaktif Üye Hiperaktif Süper Üye Seçkin Üye Mesajlar 3,489 19 Kasım 2012 #13 teşekkürler hocam, sağolasın!....
Enddlesss Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 549 8 Aralık 2016 #15 :alkis: :alkis: :alkis: Tebrikler hocam
btnotlari Süper Üye Süper Üye Mesajlar 2,285 9 Aralık 2016 #19 teion' Alıntı: Biz de kapı süsü yaptırdık 35 TL'ye Genişletmek için tıkla ... kapaı o kadar etmez hocam ..tebrikler
teion' Alıntı: Biz de kapı süsü yaptırdık 35 TL'ye Genişletmek için tıkla ... kapaı o kadar etmez hocam ..tebrikler