turkuazalacam Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 257 23 Eylül 2009 #1 Arkadaşlar elinde bilgi yazılım haftalık ders dağıtım programı olan var mı? Daha önce burada yayınlanmıştı.
Arkadaşlar elinde bilgi yazılım haftalık ders dağıtım programı olan var mı? Daha önce burada yayınlanmıştı.
turkuazalacam Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 257 23 Eylül 2009 #2 Arkadaşlar bu konuda acil yardıma ihtiyacım var
M mtufan Site Gezgini Mesajlar 85 24 Eylül 2009 #4 idari-programlar-ders-dagitim-okul-zili-vs-f107/ders-dagitim-programi-ucretsiz-ve-kullanimi-kolay-t6472.html
idari-programlar-ders-dagitim-okul-zili-vs-f107/ders-dagitim-programi-ucretsiz-ve-kullanimi-kolay-t6472.html
turkuazalacam Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 257 24 Eylül 2009 #5 mtufan' Alıntı: VAR AMA NASIL ULAŞTIRABİLİRİM BİLMİYORUM Genişletmek için tıkla ... hocam program ağır değilse maille gönderebilirsin ya da bir paylaşım sitesine atabilirsin.
mtufan' Alıntı: VAR AMA NASIL ULAŞTIRABİLİRİM BİLMİYORUM Genişletmek için tıkla ... hocam program ağır değilse maille gönderebilirsin ya da bir paylaşım sitesine atabilirsin.
E excelans Üye Mesajlar 3 24 Eylül 2009 #6 ARKADAŞLAR BENDE PROGMATİK VARDI AMA ARTIK ÇALIŞMIYOR OTOMAT VE ÖĞRETMEN BUTONUNA BASAMIYORUM LÜTFEN YARDIM EDİN ACİL LAZIMMMMMMMMMMMMM
ARKADAŞLAR BENDE PROGMATİK VARDI AMA ARTIK ÇALIŞMIYOR OTOMAT VE ÖĞRETMEN BUTONUNA BASAMIYORUM LÜTFEN YARDIM EDİN ACİL LAZIMMMMMMMMMMMMM
E excelans Üye Mesajlar 3 24 Eylül 2009 #8 YA LÜTFEN YARDIM EDİN İNTERNETTEN İNDİRDİĞİMBÜTÜN PROGRAMLAR DEMO KULLANIM HAKKI BİTTİ DİYOR BEN NE YAPACAM YAAAAAA
YA LÜTFEN YARDIM EDİN İNTERNETTEN İNDİRDİĞİMBÜTÜN PROGRAMLAR DEMO KULLANIM HAKKI BİTTİ DİYOR BEN NE YAPACAM YAAAAAA
E excelans Üye Mesajlar 3 24 Eylül 2009 #9 sesimi duyan yokmuuu çok acil asc programattik ders dağıt hhepside demo çıktııııııııııııı
the_korsan Site Admin Yönetici Mesajlar 3,036 24 Eylül 2009 #10 hocam ser-ial ve crac-k lı paylaşıların yapılması yasaktır. demodan başka paylaşım yapamıyoruz.
confrere Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 371 23 Aralık 2009 #11 arkadaşlar progmatik bende de çalışmıyor, neden acaba...??? sene başında çalışıyordu, şimdi baktığımda çalışmıyor, acil tekrar ihtiyacım var, nasıl halledilebilir bu sorun??
arkadaşlar progmatik bende de çalışmıyor, neden acaba...??? sene başında çalışıyordu, şimdi baktığımda çalışmıyor, acil tekrar ihtiyacım var, nasıl halledilebilir bu sorun??