haftada 20 saat ek ders?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan my_
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

my_

Site Gezgini
Merhaba arkadaşlar,
BT rehber öğretmen olarak görevlendirildim. Haftada 25 saat dersim var, 5 saat BTR dersi verildi. Aralık ek ders çizelgesine haftalık 20 saat ek ders yazılmış, yani 30 saat derse giren öğretmen olarak değerlendirilmiş sanırım. Normalde haftalık 18 saat yatması gerekiyor değil mi?
Bilgisi olan arkadaşımız paylaşabilir mi?
Teşekkürler

my_' Alıntı:
Merhaba arkadaşlar,
BT rehber öğretmen olarak görevlendirildim. Haftada 25 saat dersim var, 5 saat BTR dersi verildi. Aralık ek ders çizelgesine haftalık 20 saat ek ders yazılmış, yani 30 saat derse giren öğretmen olarak değerlendirilmiş sanırım. Normalde haftalık 18 saat yatması gerekiyor değil mi?
Bilgisi olan arkadaşımız paylaşabilir mi?
Teşekkürler

Kulüp veya sınıf varsa olur başka türlü hatalı gibi geldi,

BTR görevlendirmeden önce vardı ancak artık yok hocam.25 saat Bilgi ve İletişim Tek. dersim var 5 saat de BTR dersim var.

kaç saat girerseniz girin sadece 18 saat ek ders alabilirsiniz sınıf veya kulüp veremezler size

my_' Alıntı:
BTR görevlendirmeden önce vardı ancak artık yok hocam.25 saat Bilgi ve İletişim Tek. dersim var 5 saat de BTR dersim var.

o zaman sadece 25 saat derse girer onun üzerinden ek ders alırsınız 5 saatlik btr diye bir görev yapmanıza gerek yok

ben de öyle biliyorum onun için sordum. idareyle görüşeceğim,büyük ihtimalle bilmiyorlardır yanlış yapmışlardır.
teşekkürler

hocam ikili eğitim veren okullarda yazılıyor 20 saat ek ders..

BBNET
Geri