hafta sonu okulda bilgisayar kursu

Kodla Büyü
ark lar şuanda okullar kapalı görüşebileceğimiz kimse yok kurs açma isteğimizi talebimizi öğrencilere ulaşmayı ne zaman yapmamız lazım herkes okulla görüştüm falan diyor ama şuanda yapacak birşey var mı anlamadım. bu taleplerimizi 1 eylülden sonra iletsek sıkıntı olur mu.

Bende okulda idareciyim (okul Müdürüyüm). Haftasonu Bilişim teknolojilerinden 8 saat 2 grup şeklinde kurs açtım. Kursu İlçe MEM'e onaylattım herhangi bir sorun da çıkmadı. Bu senede açacağım inş

Arkadaslar hangi illerdesiniz? Özellikle kurs açanlar? Sene sonu zumresinde mudur acamazsin dedi bana antalyada? Elinde onay olan idareci arkadaslar resim ya da tarama olarak pm gönderebilir misiniz? Biz birbirimize yardimci olmazsak kimse olmaz... saygilar.. Teşekkürler

alley_upp ve goktuhanba arkadaşlar yardımcı olmak adına onaylarınızı taratıp gönderebilir misiniz? Müdür illaki inanmıyor ve görmek istiyor. Getir göster açayım dedi :) Özelden veya burdan... Teşekkürler...

bu işlerin başvuru ve ilçe mem e haber verme gibi ne zaman yapacaz cevap verecek biri yokmu. 1 eylülden sonra mı yapılacak bu işler. herkes müdürle görüştüm falan diyor anlamadım gerçekten şuan bişey yapmak lazım mı yani...

atesh19' Alıntı:
alley_upp ve goktuhanba arkadaşlar yardımcı olmak adına onaylarınızı taratıp gönderebilir misiniz? Müdür illaki inanmıyor ve görmek istiyor. Getir göster açayım dedi :) Özelden veya burdan... Teşekkürler...

hocam pazartesı yollarım olurları sıze

alley_upp' Alıntı:
atesh19' Alıntı:

hocam pazartesı yollarım olurları sıze

hocam bana da pm atarsanız çook hora geçer :)

ernestososa' Alıntı:
mersin açtırmıyor

Boyle iş mi olur? Orasi actitiyor burasi actirmiyor? Eminim Antalyada taş koyar. Antalya mem hep ogretmenin karşısında zaten.. liselerden baska okula btr vermiyor. Lab olsa bile...

ernestososa' Alıntı:
http://mersin.meb.gov.tr/indir.aspx?ek=7880

işte yazısı

Mersin de çalışıyor olsa idim ve bu dönem itibari ile bu komisyondaki vatandaşlar böyle bir karar alırsa bakanlığın bu konuda bir yazısını işaret göstererek Mersin MEM komisyonunu bakanlığa şikayet ederdim (BİMER'e) bakanlığın yazısını geçerek kafalarına göre öyle karar alamazlar aşırı derece de saçma. Heleki son gönderdikleri yazıda diğer derslerden de kurs açılması ile ilgili planlama yapılması ile ilgili de ifade açık şekilde yer vermişler. Kurs açmak isteyen arkadaşların önünü bu şekilde kapatmak istemeleri kanuna aykırı....

hocam birine bu başvuru okulla ilçeyle gorusme işlerini ne zaman yapmamız öğrencilere ne zaman haber vermemiz lazım konularına cevap verse bende sevinecem

alley_upp' Alıntı:
Arkadaslar hem bır ıdarecı olarak(Mdr Yrd.) hemde kursu acan bırı olarak bızım dersımızden kesınlıkle kurs acılabılıyor. Ama bazı ıdarecıler mesaı saatlerı dısında sorumluluk almak ıstemedıklerınden dolayı kursları sadece teog derslerıyle sınırlı tutuyor. kursun acılabılecegıyle ılgılı resmı yazıyı nette aratırsanız cok rahat bulabılırsınız.

Kursu acmak ıcın ;

1) Sadece dersımızın oldugu sınıflara kurs acılabılır.(5. ve 6. sınıflar ve secmelı secılmısse 7 ve 8 lerde)
2) Acılacak kurslar takvıye nıletıgınde olacagından mufredat dısına cıkılamayacaktır. (Pc kullanım kursu, on parmak kursu vs acılamaz)
3) Kurs ıcın en az 10 ogrencı lazım ama sız sayıyı en az 12 tutun devamsızlık durumunda kursunuz kapatılabılır.
4) Gecen sene ogrencılerden hangı kursun acılmasını ıstedıklerı noktasında mebın yolladıgı hazır dılekce ornekleır vardı. Bu sene bıraz daha farklı olacak sanırım.
5) Bızım kurslarda yetıstırme kursu olarak acılacagından %100 zamlı olarak odenır.

Sımdılık aklıma gelenler bunlar yıne sormak ıstedıgınız sorular olursa yardımcı olamaya calısırım.

hocam plan vs. nasıl yapıyoruz kurs açarken plan isterler herhalde ?

Geçen yıl 4er saat 5 ve 6.snflara kurs açtım.haftaiçi ve mayıs ayının ekdersi 2katı olarak yattı.ama bu yıl sadece haftasonu verilecek kursların 2katı ekders alabilceğini duydum.doğru mu?

Şaşılacak bir durum oldu, az önce Müdür bey aradı. Geçen yıl BTR görevi almıştım. Bu yıl BTR görevi alma hafta sonu 12 saate kadar Yetiştirme Kursu açalım dedi. Pazar günü Kurs olmuyor diye biliyorum dedim. Okul ikili eğitim olduğundan, hafta içi kurs yapılamadığından Pazar günü de olabiliyor dedi. Şaştım Kaldım, sene sonu zümre tolantısında yetiştirme kursu açamazsın demişti... :? :? :?

specal01' Alıntı:
Geçen yıl 4er saat 5 ve 6.snflara kurs açtım.haftaiçi ve mayıs ayının ekdersi 2katı olarak yattı.ama bu yıl sadece haftasonu verilecek kursların 2katı ekders alabilceğini duydum.doğru mu?
ortalığı karıştırmayın artık yaa, nerden duydun kimden duydun hocamm

aynenbadi' Alıntı:
specal01' Alıntı:
ortalığı karıştırmayın artık yaa, nerden duydun kimden duydun hocamm
Geçenlerde katıldığım bir seminerde bir bilgisayar öğretmeni arkadaştan duydum,ben de zaten doğruluk payını soruyorum.%100 emin olsam zaten sormam,bu böyle derim.birbirimizle duyumlarımızı bilgilerimizi paylaşmayacaksak bu platformun ne anlamı var?

alley_upp arkadaşım pazartesi onayını gönderecektin bekliyorum. Sayın okul müdürüme getireceğimi söylemiştim beni yalancı çıkarma lütfen. Arkadaşlar geçen yıl kurs açıp onay alan zümrelerim. İlçemizde kurs açtırmıyorlar rica ediyorum onay örneklerinizi... :(

BBNET
Geri